Γενικά Η Λινκ παρουσιάζεται

χαχα Ηλεκτρα ειπες φαι, την μαγικη λεξη, με λιγο φαγητουλι μπαινει κατευθειαν, μπορει να κανει τον δυσκολο για λιγο αλλα τα γαστρικα υγρα ειδη εχουν κατεβει οποτε ειναι θεμα χρονου κ για τον δικο μου!

Νομίζω η έκφραση "μου μετράς τις μπουκιές" βγήκε λόγο κάποιου παπαγάλου χα χα.

αγγελε πολη ευχαριστα τα νεα για τις πτησεις του φιλου σου. ειναι λογικο στις πρωτες πτησεις να ειναι λιγο ατσουμπαλη θα ελεγα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβήξω βιντεο την πρώτη του βόλτα αλλά λόγο δουλειάς δεν μπόρεσα ακόμη να ανεβάσω το βίντεο. Σύντομα όμως θα μπορώ με στοιχεία να παρουσιάσω τον ορισμό του "ατσούμπαλη πτήση" χα χα
 
Καλημέρα κι από εμάς.

tinypic-no-longer-available.jpg
 
To τιμάμε βλέπω το μπροκολάκι όπως κι ο δικός μου. Άξιος.
Ο Ερνέστο διαμαρτύρεται για την έκφραση "κοιλιόδουλοι" λέγοντας ότι "είμαστε απλώς λίγο φαγανοί, να όσο πατάει το καναρίνι" :D

Μια παρατήρηση μόνο που ίσως να θέλει "επιβεβαίωση" από άλλους, απλά το λέω γιατί το έχω πάρει από φοβο πια.
Οι ποτίστρες του οι μεταλλικές,τσέκαρε αν είναι όντως ανοξείδωτες. Μέταλλα κακής ποιότητας, πολλές φορές δημιουργούν ελαφρές τοξικώσεις στα πουλάκια. Ο δικός μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο καθώς και "εθισμό" στο να δαγκώνει ένα μεταλλικό καμπανάκι και μια ποτίστρα μεταλλική που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ανοξείδωτα και του δημιούργησαν προβληματάκι (μικρό που τώρα πια είναι παρελθόν).
Απλά το αναφέρω για να το κοιτάξεις :D
 
Μια παρατήρηση μόνο που ίσως να θέλει "επιβεβαίωση" από άλλους, απλά το λέω γιατί το έχω πάρει από φοβο πια.
Οι ποτίστρες του οι μεταλλικές,τσέκαρε αν είναι όντως ανοξείδωτες.
Όντως, πολύ σοβαρό θέμα και ευτυχώς και το πρόσεξες Διονύση.
 
Είναι λίγο δύσκολο να είμαστε σίγουροι για το αν είναι ανοξείδωτο ή όχι. Παραθέτω μερικούς απλούς τρόπους από ένα άρθρο που διάβασα.
Φυσικά να προσθέσω, ανοξείδωτο ή όχι, ελέγχουμε ΠΑΝΤΑ για ίχνη σκουριάς. Και αν τα δούμε τρώει άμεσο πέταμα.


"Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε αν κάποιο αντικείμενο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή αλουμίνιο; Σύμφωνα με τους παρακάτω εμπειρικούς κανόνες μπορείτε να αποκλείσετε τη μία ή την άλλη περίπτωση και να φτάσετε σε ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα:

  1. Ακουμπήστε ένα μαγνήτη πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου. Αν υπάρχει έλξη, τότε το αντικείμενο σίγουρα δεν είναι αλουμίνιο και μάλλον είναι ατσάλι ή ανοξείδωτο ατσάλι. Αν δεν υπάρχει έλξη, δεν μπορείτε να γνωρίζετε σίγουρα από τι υλικό είναι το αντικείμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια ανοξείδωτα ατσάλια είναι μαγνητικά και κάποια όχι, σίγουρα όμως το αλουμίνιο δεν είναι.
  2. Ελέγξτε προσεκτικά το αντικείμενο για ίχνη σκουριάς. Το αλουμίνιο δεν σκουριάζει, αλλά το ατσάλι ή ακόμα και το ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να παρουσιάσει ίχνη σκουριάς αν εκτεθεί σε ακραίες συνθήκες. Επομένως, αν υπάρχει σκουριά τότε το αντικείμενο είναι από ατσάλι (πιο πιθανό) ή ανοξείδωτο ατσάλι (λιγότερο πιθανό).
  3. Το αλουμίνιο είναι λίγο πιο ζεστό στην αφή από το ανοξείδωτο ατσάλι.
  4. Το ανοξείδωτο ατσάλι που έχει νικέλιο (π.χ. το 18/8 ή το 18/10) είναι μερικές φορές μαγνητικό. Συνήθως όσο πιο πολύ νικέλιο υπάρχει στο κράμα τόσο λιγότερο μαγνητικό είναι το ανοξείδωτο ατσάλι.
  5. Γενικά, τα ανοξείδωτα ατσάλια τύπου 420 και 440 είναι μαγνητικά, ενώ τα 304 και 316 δεν είναι."
 
Εν κατακλειδι το ατσαλενιο κοινως σιδερενιο ειναι και γαλβανισμενο οποτε φαινεται με την πρωτη ματια τουλαχιστον σε μενα αφου εχει ενα γκριζαρισμα το ινοξ ειναι σαν τον στυλο τον παρκερ που ειχαμε παλαιοτερα, αν μπλεξουμε με κραματα τωρα σιγουρα δεν θα βρουμε ακρη αφου μονο ο κατασκευαστης θα ξερει :D στην περιπτωση μας μαλλον ο Κινεζος!
Ο μαγνητης ειναι μια λυση μονο που αν το ινοξ περιεχει σιδηρο μεσα θα μαγνητιστει
Στην πράξη εμενα σπανιως μου εχει συμβει αυτο!
 
Ναι το εξήγησε με δυο κουβέντες ο Τάκης πολύ πιο απλά. :D
Εγώ πάντως αποφεύγω πλέον τα μεταλλικά σκεύη, ακόμα και τις αλυσίδες ή τα κρεμαστά παιγνίδια. Προτιμάω να τα "διορθώνω" με πλαστικά και σκοινάκια.
 
Νομίζω ο Λινκ (Αν και θα πρέπει να αρχίσω να την λέω Zelda μιας και πιστεύω ότι τελικά είναι κοριτσάκι) θα μπορούσε να ονομαστεί και ως Κόπερφιλντ γιατί το μπρόκολο το εξαφάνισε. Δεν έμεινε ούτε ίχνος. Μόλις μου έφαγε και ένα κομάτι λαχανόπιτα. Θα το κοιτάξω αυτό αλλά στους 2.5 μήνες που τα έχω δεν έχουν εμφανίσει είδος σκουριάς ή γενικά κάποιο σημάδι ότι είναι για πέταμα.

Βέβαια αν ήμουν εγώ παπαγάλος και μου έβαζαν να φάω μπρόκολο θα αντιδρούσα κάπως έτσι

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
α βρε συ αγγελε με ευτιαξες με το βιντεακι "παπαγαλος και μπροκολο" καθε πρωι πριν φυγω για την δουλεια τους ετοιμαζω την μιξ σαλατα τους. Ο σενεγαλης μου απλα την τσακιζη. Ο ζακο με το που την βλεπει περνει το μπολ αστραπιαια και το σουταρη. τσακωνομαστε του το ξαναβαζω. Νευριαζη και με μαλωνη και το ξαναπεταει. Γινετε το δικο του. Φεβερη μουσικη υποκρουση εχει το βιντεακι. χερομε για την σχεση σου με τον παπαγαλο σου.

α και κατι που το καταλαβα μετα, να μας πης την συνταγη της λαχανοπιτας.
 
α και κατι που το καταλαβα μετα, να μας πης την συνταγη της λαχανοπιτας.

Η συνταγή είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη. Παίρνω τηλ την γιαγιά και της λέω "θέλω να φάω λαχανόπιτα". Δύο μέρες μετά με παίρνει τηλ και μου λέει "Να πας στο κτελ να πάρεις το δέμα". Την φράση "να πάρεις το δέμα" την ακούω πάντα ήδη έξω από το σπίτι χα χα
 
Αν και από web camera σκέφτηκα να πούμε και σήμερα καλημέρα. Επίσης σκέφτηκα κάθε πρωί, μιας και ξυπνάω μια ώρα νωρίτερα, να της αφήνω το φαγητό απέξω με την έξτρα πατήθρα που της έφτιαξα, ώστε να βγαίνει λίγο πριν φύγω για δουλειά. Προσπαθώ να της περάσω πως αυτή η πατήθρα σημαίνει "βόλτα".

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Η συνταγή είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη. Παίρνω τηλ την γιαγιά και της λέω "θέλω να φάω λαχανόπιτα". Δύο μέρες μετά με παίρνει τηλ και μου λέει "Να πας στο κτελ να πάρεις το δέμα". Την φράση "να πάρεις το δέμα" την ακούω πάντα ήδη έξω από το σπίτι χα χα
😀 γελαω μονος μου :D
 
ναι καλη η φαση να το συνδιαση ετσι, την πατηθρα με βολτα. εγω γελαω ακομα με τον ερικ στο κλιπακι με την μαματου, η καημενη πρεπει στο τελος να περνει ηρεμηστικα.
 
Back
Top