Τελικά το μπρόκολο είναι από τα αγαπημένα της.
θα ειχε πολη ενδιαφερον η ελληνικη εκδοση κλιπακι με τον λινκ και το μπροκολο, με μουσικη υποκρουση με κλαρινα η την παραδοσιακη υπηρωτικη μουσικη, και να μας το παρουσιασης.
Αν ήξερα ότι τρώει το μπρόκολο θα είχα πάρει παπαγάλο από μικρός ώστε να γλιτώσω την γκρίνια της Ελληνίδας μάνας χα χα. Η αλήθεια είναι ότι ακολούθησα την συμβουλή σου. Της έδειξα ότι η πατήθρα σημαίνει έξοδο από το κλουβί και δεν ασχολούμαι καθόλου όταν βγαίνει. Την αφήνω να επιλέξει μόνη της που θα πάει και πόσο θα κάτσει. Σε κάθε βόλτα όμως βλέπω ότι κάνει περισσότερες βόλτες προς την γωνία που κάθομαι με το λαπ τοπ (ακριβώς κάτω από το κάδρο). Νομίζω σύντομα θα είναι και στον ώμο μου τις ώρες που χαζευω στο λαπ τοπ.Τέλεια περνάτε μπράβο σας! Τελικά το μπροκολάκι σταθερή αξία και για σας. Οπως και τα καδρα, ο δικος μου δεν παει να κατσει επανω αλλα θελει να τον πηγαίνω κοντα να τα περιεργάζεται με τις ώρες.
ΥΓ Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε "ζηλεύω"(με την καλή έννοια). Περιμένω να έρθει το δικό μου για να περάσω όλη αυτή την φάση του να έρθουμε κοντά και να χτίσουμε την σχέση μας.
Ήδη δείχνει να έχει συνηθίσει την παρουσία σου και το χώρο, άρα δεν απέχει πολύ και η στενή προσωπική επαφή. Και μόνο η περιέργεια θα την οδηγήσει κοντά σου να δει τι ειναι τουτο το "μηχάνημα του διαόλου" που κάθεσαι
Σύντομα κοντά σας και η Λινκ η αισθητικός προσώπου με νέες ιδέες για το βγαλσιμο φρυδιών. Ωπ, ας σταθω λίγο στη μύτη να κανω καλη δουλειαΑυτή η ζήλια είναι αλυσίδα Χρήστο. Κι εγώ όταν έβλεπα τον Ερνέστο το ίδιο ένιωθα αλλά ακόμη τον έχω πρότυπο γιατί μου άρεσε στις φώτος που έβλεπα πως αντιδρούσε. Γενικά όμως λόγο δουλειάς απουσιάζω καθημερινά αρκετές ώρες από το σπίτι και έτσι έχω ελάχιστες ώρες για να ασχοληθώ με την Λινκ. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα για να μου κάνει τα "χατήρια" που θέλω. Οπότε εσύ θα τα πετύχεις σε λιγότερο χρονικό διάστημα.
Μεγάλη κουβέντα τελος παντων, συγνώμη Άγγελε που μπηκα σφήνα με άσχετη κουβέντα στο θέμα σου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας