Φροντίδα Η ζωή στην μεγάλη κλούβα

Αφήνουμε τα Lancashire... και πάμε να δούμε : Καρδερίνες εκτροφής σε "Sonchus asper" Ζοχός ο Ακανθώδης! Ένα από τα 4 είδη Sonchus που υπάρχουν στην Ελλάδα!

όμορφες φώτο όπως πάντα!

DSC01322.JPG


DSC01323.JPG


DSC01324.JPG


DSC01328.JPG


DSC01329.JPG


DSC01331.JPG
 
Τα χρώματα των καρδερινών είναι ΤΟΣΟ έντονααα! Πανέμορφες! Να τις χαίρεσαι! :D Καμμιά καρδερινοφωλιά στρώθηκε ή όχι ακόμα;
 
Προχτές είδα την μια θηλυκιά να παίζει με βαμβάκι στο στόμα, έβαλε λίγο σε μια φωλιά αλλά μέχρι εκεί ! Πέρσι τέτοιο καιρό είχαν μπει στην πρώτη γέννα! Φέτος δεν βλέπω φως ακόμα... 🙄
 
  • Like
Αντιδράσεις: adreas
DSC01936.JPG


DSC01949.JPG



DSC01952.JPG


DSC01954.JPG


DSC01958.JPG


DSC01863.JPG
Μάζεψα από 4 κεφάλια γαιδουράγκαθο τους σπόρους! Τους έβαλα στο νερό να μαλακώσουν για να δω αποδοχή. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, οπότε θα πειραματιστώ. Συνήθως τους σπάω με το γουδοχέρι και τους βάζω σε αυγοθήκη ή μέσα σε αυγοτροφή !

1972518_10202909982164031_3369495852855291296_n.jpg


VIDEO HD

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.


πηγή-> http://gardeli.blogspot.com/2014/05/video-hd.html
[/dls]
[/dls]
 
Μπραβο σου.. Δεν μας δειχνεις μονο ποσα τα αγαπας αλλα μας δινεις και μαθηματα.. Σου αξιζουν τα πουλια.. Μπραβο σου.. Σε ευχαριστω που μοιραστηκες μαζι μας τις γνωσεις σου..

Ποτηστρες εχεις και εξωτερικες(πλαστικες συνηθισμενες) ή μονο εσωτερικες; Επειδη εχω λιγο προβλημα με τις ποτηστρες και το κονελοσυρμα..

Αν θες να ζευγαρωσεις πως τα πιανεις; Επειδη μου φευγουν εμενα..


Σε ευχαριστω.
 
να στε καλά κοπέλια! απλά θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά (κουραστικός είμαι ε; :D)... Τους δίνω έναν μεγάλο χώρο για να χαίρονται πρώτα αυτά, και μετά εγώ να τα χαζεύω! ανοίγω την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας μου και μπορείτε να φανταστείτε εικόνες και μελωδίες! τους κουβαλώ ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω, φρέσκα και καθαρά ! τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους!

Αριάδνη ποτήστρες έχω εξωτερικές της πλαστικές και με δυσκολία της πιάνω πάνω στο πλέγμα! Έχω ένα συρμάτινο δεματικό αυτό το πράσινο για τα φυτά και το πιάνω!

για το πιάσιμο τους χρησιμοποιώ ψεκαστήρι με νερό! α😀 δεν έχω άλλο τρόπο :)
 
Ψεκαστηρι; Εξυπνο.. Επειδη θα φτιαξω ενα μεγαλο κλουβι να βαλω μεσα τα μωρα που ηρθαν φετος για να γυμναζονται.. Απλα εχω αυτες τις δυσκολιες με τις ποτηστρες και στο να πιασω το πουλι... Να σου πω (μπορει να το ρωτησαν κι αλλοι αλλα να μην το προσεξα), πως τα καθαριζεις;
 
σχεδόν κάθε 15 μέρες, φρέσκο άχυρο στο έδαφος! Θα σου δείξω φώτο με την πρώτη ευκαιρία! Σήμερα πρωί πρωί 1η του μηνός έγινε αλλαγή. στης 15-20 ξανά η επόμενη! Παίρνω την μπάλα το άχυρο 8-9 ευρώ και με κρατάει κάπου 4 μήνες!
 
Ναι ναι.. Εχω σπιτι.. Ενδιαφερον.. Τα καθαριζεις ευκολα ετσι, ασε που μπορει να τους αρεσει να πατανε μεσα ή ακομη να κοιμουνται. Θα κρατησω το αρθρο-θεμα σου, απο τα καλυτερα που διαβασα..
 
όχι μόνο τους αρέσει να πατάνε, αλλά το φρέσκο άχυρο το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με το νήμα και στης φωλιές τους!

άσε μου μυρίζει υπέροχα! 😉
 
ειναι υπεροχες φωτος πρωτα απο ολα! τι να πω δεν εχω λογια! Μια χαντρα μπλε να μην στα ματιασω! φοβερη δουλεια! Μπραβο σου!
 
Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια σας!

Για την φίλη μας την Αριάδνη που ζήτησες φώτο από το άχυρο το οποίο ανανεώθηκε μόλις εχτές, καθαρό καθαρό! Ο χώρος κάτω είναι 2.20 μήκος και 1.50 πλάτος!
Ενα άσπρισμα με σβησμένο ασβέστη θέλω ακόμα, και μάλλον θα το κάνω αύριο αυτό! Ανα τρίμηνο περίπου ασβεστώνω και λάμπουν όλα!

lELYfcb.jpg


sr3DEkm.jpg



πριν 10 λεπτά... Η κανάρα ούτε που συγκινήθηκε που με είδε φάντης μπαστούνι μπροστά της! ζεσταίνει τα πουλάκια :)

3xBFYmy.jpg
 
Τι ειναι αυτο γυρω απο την φωλια; Την φωλια την εφτιαξε με αχυρο;

Τα παντα τα μελετησες πολυ καλα.. Μπραβο σου..
 
Back
Top