Μήπως ζητάμε πολλά από τα πουλιά...δυσκολο να μην εχουν παγωσει. Φωτο ειναι δυσκολο να ανεβασω τουλαχιστον αμεσα ☹ δεν μπορω να καταλαβω τι φταει τα αλλα ζευγαρια κλωσσανε κανονικα. μονο μια αλλη που ηταν περισσοτερο πυρομενη απο ολες τελικα δεν εχει κανει ακομη φωλια και την περιμενω οποτε αποφασισει.
Όχι... αν σκοπεύεις να την κρατήσεις σε αναπαραγωγή πρέπει να φροντίσεις να "στρώσει" τον κύκλο της...Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες; Να της τα πεταξω και να παει σε δευτςρη γεννα;
Λίγο δύσκολο.. αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Σε ευχαριστω Γιαννη για τη συμβουλη. Αυτο ειχα κατα νου κ εγω και που ξερεις μπορει με το κλωσσημα ξανα να ξεπαγωσουν οι νεοσσοι και να εχουμε μωρα![]()
Ακριβώς στα λόγια μου.αυτο το πουλι να σημειωσω περισυ κλωσσησε κανονικα και ειχε νεοσσους, τωρα δειχνει σαν ενα κανονικο ακναρινι που κλωσσαει κανονικα. υπαρχει περιπτωση εκεινη η μελανια να ηταν απο καποιο εντομο που την ενοχλησε γι αυτο να σηκωθηκε απο την φωλια και να καθησε ξανα. Περασε κ αυτο απο το μυαλο μ!
Κανόνες σε ζωντανούς οργανισμούς δε μπορεί να βάλει κανείς...
Kαι τι να κάνει Μιχάλη;... Να τα αφήσει σ'αυτήν;... Κινδυνεύει να μην τα βγάλει.Εάν φταίει ο καιρός για τις άλλες του Πάνου που κλωσάνε γιατί δεν τις επηρεάζει; Πάνο το πουλί έχει πρόβλημα, φάνηκε από την έναρξη της ωοτοκίας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας