Γενικά Θα το ξανακάνατε, να πάρετε μωρό παπαγάλο;

μα τη ερωτηση ειναι αυτη βρε μαρια;δε βλεπεις πως το παληκαρι
εχει κολησει την ασθενεια σε σοβαρο βαθμο;
 
Με το καλο να δεχτεις το νεο πουλακι Γιαννη! Εγω στην θεση σου, θα εκανα επισκεψη εξ αρχης στον Αχιλλεα η' αλλου, για μια γενικη εξεταση του πουλιου.
 
Παιδια μακαρι να πιασουν οι ευχεs σαs! ΓΚΡΙΖΟΣ θα ειναι. ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟΣ. ΖΑΚΟΥΛΗΣ. Και απο την ιδια γεννα! Αδελφακια. Καταρχην ο μεγαλοs macaw που ηταν 10 χρονων πηγε σε μοναστηρι στη Λευκαδα. Καλυτερα... Οσο για τον μικρο macaw, δεν ξερω. Θα ηταν σα να προδιδω την μεγαλη μου πρωτη αγαπη. Εξ'αλλου αυτοs ο μικροs εχει κοψει τη κρεμα. Ο macow-ακηs θα ηθελε τρομερη φροντιδα, εχετε δει macaw μωρο; Μιλαμε για κεφαλα μωρου στη κυριολεξια! Οσο για τον Αχιλλεα, μετα απο 3-4ριs μερεs θα του κανω μια επισκεψη! Σαs ευχαριστω και παλι ολουs σαs. Θα τα πουμε αυριο. Καληνυχτα...
 
Με το καλο να σου ερθει το καινουριο σου Ζακουδακι και να το χαιρεσαι...
 
μα τη ερωτηση ειναι αυτη βρε μαρια;δε βλεπεις πως το παληκαρι
εχει κολησει την ασθενεια σε σοβαρο βαθμο;
Όχι μόνο Θόδωρε.. Έχω κολλήσει κι εγώ που δεν έχω, φαντάσου!😱
Τί να ΚΑΝΩΩΩΩ! Είμαι εδώ και 2 χρόνια σοβαρά άρρωστη.. Ετοιμάστε με για τα επείγοντα!:D
 
Mε το καλο ο καινουριος μικρουλης! Εγω ειμαι της αντιθετης αποψης ομως! Αν μου δεινοταν η ευκαιρια(μακρινο ονειρο)να ελιπεξω αναμεσα σε μωρο μακαο και ζακο θα επαιρνα μακαο! Αληθεια μπορω να σου κανω μια ερωηση; Αν ο μικρος μακαο ηταν στη θεση του μικρου ζακο(εννοω δεν θα τρεφοταν παι με κρεμα) και ομικρος ζακο στη θεση του μικρου μακαο ποιον απο τους δυο θα διακεγες;Γιατι δαιβασα πως απο τη μια εισαι κολλημενοσ με αυτο το ειδος αλλα απο την αλλη δε θες να τα'ι'ζεις μωρα με συριγγα! Συγγνωμη αν η ερωτηση μου φανει αδιακριτη! Αν θες απαντας εννοειται!
 
Αντε με το καλό φίλε.. Και εμένα ο Ντέμης 5 Μηνών και φοβερός! Κλείνω 3 βδομάδες που τον έχω..
 
Τανια καλημερα. Ο macaw ειναι, κατα τη γνωμη μου, πολυ απαιτητικο πουλι. Και ακομα περισσοτερο οταν μεγαλωνει. Δεν το λεω σαν δικαιολογια αυτο. Απλα μεγαλωσα ενα πλασματακι με το "μπιμπερο" και το ειδα να με καταλαβαινει σαν παιδι. Προφανωs και ο macaw να ειναι ετσι... Δεν ξερω. Και δεν ειπα οτι δεν θελω να ταιζω με τη συριγγα. Απλα θα ειναι ξανα τοσο μικρο ετσι που θα τον τρεμω μην ξανασυμβει κατι! Εαν πανε ολα καλα με τον μικρο ισωs μετα απο κανα δυο χρονια να κοιταξω και εναν macaw μικρουλι. Πιστεψε με, ειναι απιστευτη εμπειρια το να ταιζειs ενα τετοιο πλασμα. Και τεραστια ευθηνη. Και τεραστιο δεσιμο! Και μακαρι να μην ξανασυμβει ποτε κατι κακο.
 
Με το καλό να δεχτείς το καινούργιο σου φιλαράκι και όλα να πάνε μια χαρά αυτή τη φορά
 
Μην παιρνεις σοβαρα την ερωτηση μου:)! Απλα επειδη μου εχει συμβει παρομοιο περιστετικο θα ηθελα να ξερω πως το αντιμετωπισες!
 
Τον Macaw που αναφέρει ο Γιάννης ότι πάει στο μοναστήρι της Φανερωμένης στη Λευκάδα τον είδα προχθές, ήταν ένας Blue and Gold. Το μοναστήρι έχει φτιάξει ένα μίνι ζωολογικό κήπο και σε συνδιασμό με την υπέροχη θέα που έχει από εκεί, στην κυριολεξία ξεχνιέσε. Το πουλί ήταν μια χαρά... Και τεράστιο.
 
Eιναι 10 χρονων πανεξυπνοs, καταπληκτηκοs,τεραστιοs και κοινονικοτατοs Βαγγελη! Toν φανταζεσαι μεσα σε ενα διαμερισμα στη Ν. Σμυρνη; Ειναι και ο λογοs που εκανα πισω. Και αυτο το καταπληκτικο πλασμα μου το χαριζανε... Καλυτερα εκει! Θα τον επισκευτω συντομα.
 
Αν έρθεις Λευκάδα Γιάννη, στείλε pm για να σου στείλω τηλέφωνο να πάμε μαζί. :)
 
γιαννη στο αρχικο ερωτημα σου θα παραθεσω ενα χρησιμο site All The Little Known Secrets Of Having A Baby Parrot μερικες συμβουλες που νομιζω θα βοηθησουν πολυ κοσμο.
 
Τωρα καταλαβαινω!Βρε πολυ τυχερος εισαι εσυ! Ολα μεγαλοσωμους παπαγαλους σου χαριζουν! Θελω και εγγγγγγγγγωωω
 
Back
Top