sissikyr
PB New Member
Τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα τους αφήνω να πετούν...
A εντάξει τότε, μια χαρά :)Τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα τους αφήνω να πετούν...
Δεν ψάχνεις και για κάποιον κτηνίατρο που να έχει γνώσεις πάνω στα πτηνά; Μην περιμένεις μέχρι την Τρίτη είναι κρίμα.. ☹Πήρα στην κτηνιατρική και είπαν ότι για τα πουλιά δέχονται μόνο Τρίτη...
Πρώτα από όλα ο ρόλος μας δεν είναι να σε ανεχόμαστε, αλλά να σε ακούμε και να σε βοηθήσουμε στο βαθμό του δυνατού. Έπειτα, το θέμα σου, όπως και ο τρόπος με τον οποίο το θέτεις, δηλώνει τη φροντίδα και την αγάπη σου για τα πουλιά σου, και αυτό μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Μένει λοιπόν να σε βοηθήσουμε.Ευχαριστώ που να ανέχεστε!
Μπράβο Γιάννη, πέρασε κι εμένα από το μυαλό μου αυτόΔιαβάζοντας το θέμα, όπως το περιγράφεις, και τις απαντήσεις, σκέφτηκα ότι ίσως ο αρσενικός σου να είναι ασυμπτωματικός φορέας κάποιας ασθένειας
Η αλήθεια Μαρία είναι ότι μετά τα δικά σου μηνύματα και φυσικά με τα δεδομένα που περιγράφει η Σίσσυ, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό, και βάσει του γεγονότος ότι πουλιά όπως οι καρδερίνες είναι ασυμπτωματικοί φορείς κοκκιδίων, οι άνθρωποι κολλούν χλαμύδια από παπαγάλους και περιστέρια κ. Ο. Κ. Επίσης το κουτί - φωλιά και τα υλικά που περιγράφονται μου φάνηκε ότι απέχουν πολύ από τα ιδανικά υπό την έννοια ότι μάλλον δεν αερίζονται και ευνοούν την ανάπτυξη υγρασίας, η οποία σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία μπορεί να οδηγήσει δυνητικά σε έξαρση των περισσοτέρων μικροοργανισμών.Μπράβο Γιάννη, πέρασε κι εμένα από το μυαλό μου αυτό
Μπορεί να έχει και δίκιο... Τα συμπτώματα μοιάζουν! Και στο λέω γιατί είχα παλιά καναρίνι με τα ίδια συμπτώματα και όταν της έδωσα φάρμακο για την σαλμονέλα είδα τεράστια βελτίωση! Το θέμα που είχα ανοίξει πριν 3 χρόνια εδώ: https://community.petbirds.gr/threads/Ακουμπάει-την-κοιλιά-της-στην-πατήθρα-είναι-άρρωστο.18972/Το μεσημέρι ρώτησα κάποιον γείτονα που εκτρέφει περιστέρια και καναρίνια μήπως του έχει τύχει η περίπτωση και μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να είναι σαλμονέλα
Ναι τα ζητάς σαν "σπασμένα όστρακα" για περιστέρια οποιασδήποτε μάρκας, υπάρχει και ειδική ταιστρα για να τα έχεις μόνιμα χωρίς να λερώνουνΕυχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και τον χρόνο που αφιερώσατε όλοι, για εμάς!
Μου είπε μόνο για ασβέστιο να της δίνω. Αυτά τα ζητώ έτσι; Όστρακα για περιστέρια; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας