Αναπαραγωγή Καλοκαιρινή αναπαραγωγή των budgies μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Διαβαζω στο φορουμ πως λιγα μικρα δεν πεθαινουν... Ελπιζω να εχω καλυτερη τυχη.. Πρεπει πρωτα ομως να ειχαν ολοκληρωση την σχεση τους οι παπαγαλοι μου.. Δεν εχω δει κατι τετοιο μεχρι σημερα αλλα δεν ειμαι συνεχεια κοντα τους..
 
Έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνει τον κύκλο της, θα περιμένουμε.
 
Σημερα εκαναν κι αλλο αυγο.. Αν κανει πχ 7 αυγα.. Ειναι δυνατον να βγουν 7 πουλακια;
 
Συνήθως κάνουν 4-5 και έως 8 αλλά σπάνια. Δύσκολο να βγουν όλα και μάλιστα να επιβιώσουν. Θα πρέπει να είναι πολύ ευσυνείδητο το ζευγάρι γιατί θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει στόματα.
Παιδιά να 'ναι κι όσα να 'ναι :)
 
και ποιο περα απο την ευσυνειδισια των πουλιων οπως το καταλαβαινω πολυ βασικο ειναι και η διαφωρα των ημερων απο το πρωτο στο τελευταιο πουλακι τα νεγαλητερα διεκδικουνε και τρωνε το μικροτερο ισως ξεχαστει ισως τσαλαπατηθει απο τα αλλα οπως εχει συμβει και σε μενα. Πιστευω πως 4-5 πουλακια θα στα δωσει συγουρα ομορφα!
 
Κάτσε να βγουν με το καλό και θα δούμε τι θα χρειαστεί και τι όχι. Το σκερπανοσκοτωμένο 🙂
 
Το σκεπαρνοσκοτωμένο είναι ένα παιδικό παραμύθι, που αναφέρεται σε μια κοπέλλα που φοβόταν να γεννήσει και έκλαιγε, μήπως το σκεπάρνι που κρεμόταν πάνω από την πόρτα πέσει και σκοτώσει το παιδί που θα έκανε. Εν τω μεταξύ ήταν μικρή και ανύπαντρη. Το χρησιμοποιούμε λέγοντας για κάποιον που προσπαθεί να λύσει ένα υποθετικό πρόβλημα που μπορεί ένα προκύψει μετά από μια σειρά πολλών αυθαίρετων συλλογισμών.
Τέλος το off topic :)
 
Ξεχασα να σας ενημερωσω.. Με τοσα προβληματα..

6 αυγουλακια..
 
Με το καλό να δεις πουλάκια Αριάδνη. Πόσες μέρες είναι τώρα από το πρώτο;
 
Back
Top