Αναπαραγωγή Καλοκαιρινή αναπαραγωγή των budgies μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μα δεν εχω ιδεα αν ειναι μικρα οι μεγαλα.. Και εγω για τους γονεις λεω.
 
Πότε τα πήρες εσύ; Έχουμε δει φωτογραφίες; Από ποιον τα πήρες;. Σπάνια να πάρεις πουλί πάνω από 2 ετών πρέπει να πέσεις στην περίπτωση.
 
Τα πουλιά μου τα έδωσε ενα κύριος με τον οποίο εκανα ανταλλαγή καναρινιων.. Τα έδωσα στην θεία μου αλλά όταν είδα οτι έχει ακάρεα τα πήρα και τα φροντίζω εγώ. Έχετε δει φωτογραφιες του θηλυκού όταν ανοιξα θέμα για το Pulmosan. Φωτογραφία του αρσενικού υπάρχει σε αυτό το θέμα.

Το θέμα : Ποσες μερες πρεπει να χορηγειται το Pulmosan; | Σελίδα 2[/URL]
 
Ωραία.. Οποτε αν δεν πετύχει η αναπαραγωγη θα ξανα προσπαθήσω.
 
Δεν πειράζει, βγάλε την φωλιά τώρα, καθάρισε καλά όλο το κλουβί, βάζε της κάθε μέρα μπάνιο, καλή διατροφή και πας για την επόμενη σαιζόν.
 
Μην απελπίζεσαι Αριάδνη, όλα στον καιρό τους, θα υπάρξουν και επιτυχίες!
 
Τωρα αναγκαστικα τα εβγαλα εξω παλι.. Η μητερα βλεπεις ενοχληται. Τοσα προβληματα και αυτη νοιαζεται να μην λερωθει το σπιτι.. Οι παπαγαλοι ομως βλεπουν την ροζελα και φοβουνται. Δεν καθεται στην φωλια
 
Τώρα που είσαι στην παράταση τα έβγαλες; Ας περίμενες μια δυο μέρες να σιγουρευτείς και τα έβγαζες κι έβγαζες και την φωλιά.
 
Δεν με αφηνει.. Τι να κανω; Μαλωσαμε ασχημα.. Τοσα πραγματικα προβληματα και αυτηηη.. Και να σου πω; Οι παπαγαλοι δεν λερωνουν καθολου. Η μητερα του λαζαρου λερωνε αλλα την εφυγα
 
Τέλος πάντων δεν έπρεπε να μαλώσεις γιατί έτσι πολώνεις το κλίμα. Και φυσικά έπρεπε να της πεις και να το τηρήσεις να διατηρείς εσύ σχολαστικά την καθαριότητα του σημείου.
Δεν πειράζει. Ό,τι έγινε, έγινε. Του χρόνου σε καλύτερη εποχή και με καλύτερη προετοιμασία :)
 
Θα βαλω μπροστα τους παπαγαλους και πισω την ροζελα. Μηπως δεν φοβηθει και βγει απο την φωλια. Οσο ειμαι κοντα στο κλουβι μενει στην φωλια.. Νευριασα ασχημα 😡
 
Είναι προφυλαγμένα από τις γάτες; Μην έχουμε πάλι ταραχές.
 
Back
Top