Αναπαραγωγή Κανάρα 5 ετών σε αναπαραγωγή. Θα κάνει άραγε αυγό;

Σ ευχαριστώ Μαράκι μου! Σ ευχαριστώ πολύ Χρήστο!

Η αλήθεια με ανησυχεί που είναι ήδη περίπου 2 ημερών το μικρό και δεν έχει σκάσει άλλο αυγό. Αν βγουν και τα άλλα 3 θα μπορέσει να τα ταίσει όλα; Φοβάμαι μην έχουμε θέμα με το τάισμα.. Αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά!
 
Με το καλό και τα υπόλοιπα...
Καλή χρονιά... αφού είναι το πρώτο σου...
και η παραμαμά δεν έβγαινε με τίποτα απ την φωλιά.
Εσύ που στεναχωριόσουν

Η αλήθεια με ανησυχεί που είναι ήδη περίπου 2 ημερών το μικρό και δεν έχει σκάσει άλλο αυγό. Αν βγουν και τα άλλα 3 θα μπορέσει να τα ταίσει όλα; Φοβάμαι μην έχουμε θέμα με το τάισμα..
Αρχίνα σιγά σιγά να σκέφτεσαι την αντικατάσταση των αυγών...
Έχεις αργήσει μάλιστα.

πες μου ότι ξεκίνησες;
 
Εσύ που στεναχωριόσουν
Εσύ μου τα έλεγες αλλά εγώ ανησυχούσα! 😛

Αρχίνα σιγά σιγά να σκέφτεσαι την αντικατάσταση των αυγών...
Έχεις αργήσει μάλιστα.

πες μου ότι ξεκίνησες;
Θα σου πω τι έγινε.. Φέτος πήρα και την τσιμπίδα και πολλά ψεύτικα αυγά και ήμουν έτοιμη να κάνω αντικατάσταση αλλά και οι 2 κανάρες κάθισαν στα αυγά με το τελευταίο αυγό. Οπότε θεώρησα πως δεν χρειάζεται... Τώρα πως γίνεται και τα μικρά βγήκαν πάλι με διαφορά ημερών δε ξέρω... Μέχρι το τελευταίο αυγό απλά τα έκαναν και βόλταραν μες το κλουβί και στο τελευταίο αυγό και οι 2 βιδώθηκαν. Περίεργα πράγματα.. αλλά ναι την επόμενη φορά θα κάνω αντικατάσταση οπωσδήποτε!
 
Και σημερα το απόγευμα εσκασε μυτη και το 2ο μικρο! Ειναι τοσο μικρα και αδυναμα και τα 2 σε σχεση με τα αλλα μικρά της αλλης φωλιας (τα οποια είναι 5 και 6 ημερων) που τα μωσαικακια μου φαινονται πολυ κοιμισμενα και μικροσκοπικα! Η θετη μανουλα τους τα ταιζει τα ζεσταινει και τα φροντιζει παρα πολυ! Ουτε δικα της να ηταν! Και ευχομαι με τοση φροντιδα να ζωηρεψουν λιγο. Υποθετω πως θα εχουμε και αλλες αφιξεις τις επομενες μερες!
 
Η παραμαμά μεγαλώνει και ταίζει συνεχώς τα μικρά (και τα 4 πλέον!) αλλά και ο θετός μπαμπάς απ την πρώτη κιόλας μέρα και καμιά φορά τα ζεσταίνει κιόλας (για όσους θέλουν να απομακρύνουν τον αρσενικό μην και κάνει κακό στα μικρά) παρόλο που είναι και ενός έτους. Και η κυρία Μελίνα βρίσκεται στον μήνα του μέλιτος με τον άντρα της και βατεύονται ανά μισάωρο! Έχει αρχίσει ήδη και ξαναστρώνει φωλιά και ετοιμάζεται για νέα παρτίδα αυγών! :D Για να δούμε πόσα θα κάνει;

Φτύστε τα φτύστε τα!
μωρα_rsz_13120491_1035447959883160_475936250_o.webp
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Τελικά η όλη ιστορία μάλλον είχε αίσιο τέλος για όλους! Έπραξα σωστά μάλλον.. :)

Τα παιδιά της καρδιάς είναι συνήθως πιο χαϊδεμένα. :D👍
😀 δεν βλέπεις καλέ πως τα έχει μπουκώσει; Ακόμα και το μικρό ταϊσμένο είναι αλλά δεν φαίνεται! 😛
 
Back
Top