D dimitrisnew Εγγραφή 26 Μαϊ 2020 Μηνύματα 44 Πόλη Αθήνα 15 Ιαν 2022 #41 Επίσης έχω και μια άλλη απορία. Για όλες τις ημέρες της θεραπείας δεν δίνουμε καθόλου λαχανικά ?
Vada Parrots Expert Εγγραφή 17 Μαϊ 2020 Μηνύματα 1.974 Πόλη Λάρισα 15 Ιαν 2022 #42 dimitrisnew είπε: Επίσης έχω και μια άλλη απορία. Για όλες τις ημέρες της θεραπείας δεν δίνουμε καθόλου λαχανικά ? Δείτε το υπόλοιπο... Για την αποφυγή διάρροιας και γενικότερα υδαρών περιττώματων.
dimitrisnew είπε: Επίσης έχω και μια άλλη απορία. Για όλες τις ημέρες της θεραπείας δεν δίνουμε καθόλου λαχανικά ? Δείτε το υπόλοιπο... Για την αποφυγή διάρροιας και γενικότερα υδαρών περιττώματων.
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.086 Πόλη Athens West side 15 Ιαν 2022 #43 Δεν δίνεις λαχανικά και φρούτα για να υπάρχει μόνο το νερό ως πηγή ενυδάτωσης,ώστε να πάρει το πτηνό την απαιτούμενη ποσότητα φαρμάκου.
Δεν δίνεις λαχανικά και φρούτα για να υπάρχει μόνο το νερό ως πηγή ενυδάτωσης,ώστε να πάρει το πτηνό την απαιτούμενη ποσότητα φαρμάκου.