Εγώ πάντως απ΄τη φώτο που είδα, χωρίς όμως να έχω και μεγάλη εμπειρία όπως ας πούμε έχει ο Γιάννης ( @misalouris ) θα έλεγα ότι είναι θηλυκό.. Δεν βλέπω ψευδοπέος... Το καναρίνι μου είναι αρσενικό ή θηλυκό;
Τι να σου πω... Δώστου νήμα και φωλιά να δεις τι θα κάνει... Και εγώ φέτος πήρα ένα "αρσενικό" που έστρωνε φωλιά και τώρα κλωσσάει τα δύο μικρά της και περιμένουμε να σκάσουν και τα άλλα 2!δεν μπορω να καταλαβω και εγω ειλικρινα τι ειναι, αλλα μου εχουν πει οτι ειναι αρσενικο και κελαηδαει κιολας τον χειμωνα, αμα ηταν θυληκο δεν πιστευω να κελαηδαγε τον χειμωνα
Ακριβώς! Αλλά ποτέ δεν τραγούδησε! Το πήρα για το χρώμα του! Και αποδείχτηκε θηλυκό με τα όλα του και πολύ καλή μαμά!το πηρες για αρσενικο και ηταν θυληκο;
Είναι ένα σύνολο κινήσεων, ειδικού τραγουδιού και συμπεριφορών που δείχνει πως το αρσενικό καναρίνι είναι έτοιμο για αναπαραγωγή από μακρυά.και με ποιον τροπο θα καταλαβω αν ειναι ετοιμο για αναπαραγωγη;
Αν τώρα είναι κάπως έτσιpetbirds.gr/data/articleimg/sexing1.jpg
Ίσως να μην είναι αρσενικό αλλά θηλυκό. Εγώ τώρα που την είδα καλά αναθεωρώ κάπως
Αυτή πάλι με μπερδεύει.
Έχω δει και 2 αρσενικά να ταίζονται... Δεν λέει κάτι αυτό.. Σαν ζωντανοί οργανισμοί έχουν και συμπάθειες και αντιπάθειες..κελαηδαει τον χειμωνα και εκτος απο αυτο ειδα να ταιζεται με το θυληκο, αμα ηταν θυληκο γινεται να ταιζοταν και τα δυο μαζι;
Επιμένεις στο οτι κελαηδούσε;κελαηδαει τον χειμωνα
να ρωτησω κατι... Αν ενα αρσενικο καναρινη ζευγαρωσει με ενα θυληκο τοτε τα αυγα δεν θα βγουν γαλαζια και το τελευταιο πιο σκουρο γαλαζιο; Εδω και τρια χρονια στα δικα μου καναρινια αυτο βλεπω ... Ισυει η οχι;Εδώ υπάρχει θέμα... Ποιος σου μίλησε για αυτό το χρωματισμό των αυγών;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας