Οκ ευχαριστώ4 ξύλινες πατήθρες, για αρχή.
Οκ ευχαριστώ4 ξύλινες πατήθρες, για αρχή.
Σας ευχαριστώ πολυΝα τα χαίρεσαι Μιχάλη ️
Θα ας βγάλω αύριο γιατί τώρα κοιμούνται. Ακόμα δεν έχω βάλει της ξύλινες πατήθρες.. Θα παω αύριο το απόγευμα να μου τα κόψουν και να μου της βάλουν γιατί δεν ξέρω πωςΑύριο να μας τραβήξεις 2 φωτογραφίες που να φαίνεται ολόκληρη η πρόσοψη των κλουβιών. Αυτές που έχεις ανεβάσει πιο πάνω δεν βοηθούν. Όταν λες μακαρόνι; καμιά φώτο;
Όταν λες μακαρόνι;
Χρησιμοποιούνται για πατήθρες; Πιο το όφελος;Το κλασσικό μακαρονι εννοει, το χοντρο!
Όχι δεν γίνετε.. Ναι είναι ένα χοντρό αλλά σκληρό μακαρόνι που τρίβει το ράμφος τουΚατάλαβα. Για αυτό και δεν το είχα ξανά ακούσει. Μιχάλη δεν μπορείς να παραγγείλεις καμία κανονική πατήθρα από το ίντερνετ;
Χρησιμοποιούνται για πατήθρες; Πιο το όφελος;
Ναι. Αλλά σαν πχ να είναι ποιο σκληρόΤο κλασσικό μακαρονι εννοει, το χοντρο!
Τέτοιο είναι αλλά είναι ποιο σκληρό Δηαλδη με το χέρι δεν σπάει με τίποτα και είναι πολύ καλό.. Σε όλα τα καναρίνια μου είχα και ετριβαν το ράμφος τουςΜιχαλη απο τα μακαρονια που βάζουμε και στα φαγητα δεν ειναι;
Τα χοντρα.
Δεν έχω δοκιμάσει όχι.. Τώρα τελικά πήρα αλλά είναι του μέτρου και θα πάω να μου την κόψουνΜου φαινετε περιεργο που δεν βρισκεις ξυλινες πατηθρες... εχεις δοκιμασει να φτιαξεις μονος σου απο ενα δεντρο;
Ναι γιατι;Επίσης αυτην την κιτρινη τροφη σου την πουλησαν ως βιταμινη;
Οκ εντάξει... Ουτος η άλλος θα της έβγαζαΝα ξερεις αυτες οι χημα κιτρινες τροφες δεν ειναι καθολου καλες. Οι πραγματικες βιταμινες ειναι σταγονες για το νερο. Αν θες να τους παρεχεις συμπληρωμα μαλακης τροφης, παρε τους μια αυγοτροφη και οχι αυτην την τροφη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας