Γενικά Μίμης και Ροζαλία τα καναρίνια μου

Ναι και βεβαια μπορεις
Ωραία. Θα την φτιάξω.. Τελικά μπορεί κάποιος να μου διαμόρφωση κάποιος τα κλουβια με 2 πατθρε στον Μιμή και μια ξύλινη στην Ροζαλία καθώς έχει και το μακαρόνι. Ευχαριστώ
 
Αυτά τα κλούβια με τις καμπύλες είναι πολύ δύσκολα. Οι πατήθρες θα μπουν ακριβώς εκεί που δείχνουν τα βελάκια IMG_20190820_131115.webpIMG_20190820_131001.webp

Σημείωση 1 : Μιχάλη το βλέπεις και εσύ ότι η κούνια δεν κάνει για τέτοιο κλουβί. Αφαίρεσε τη. Ούτε που θα το καταλάβει ότι λείπει.
Σημείωση 2 : Στο πρώτο κλουβί βάλε την πατηθρα εκεί που είναι η ποτίστρα. Μετά βάλε την ποτίστρα στο ίδιο καγκελακι αλλά πάνω από την πατήθρα ώστε να μπορεί να πίνει εύκολα νερό. Στο άλλο κλουβί κάνε πάλι το ίδιο μόνο που αυτή την φορά τοποθέτησε την ποτίστρα στο ψηλό πάτηθρο.

Υ. Γ. Ελπίζω η βιταμίνη να έχει είδη βγει από την ταΐστρα 🙂
 
πως φτιάχνουμε την σπιτική αυγοτροφή ευχαριστώ,

Πολλές και διάφορες οι συνταγές για αυγοτροφές..Αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ στο forum θα βρεις ένα σωρό συνταγές και προτάσεις για "σπιτική αυγοτροφή"

Ωστόσο γνώμη μου είναι ότι εφόσον είσαι στο ξεκίνημα, δεν θα σου πρότεινα να "μπλέξεις" και με την παρασκευή αυγοτροφής. Χρειάζονται κάποια άλλα στοιχειώδη τα πουλάκια σου από ότι βλέπω. Βασικά πράγματα που πρέπει να τηρείς και μετά βλέπουμε για ποιο εξειδικευμένες κινήσεις.
Ο @Γιαννης17 που σου ζήτησε φωτογραφίες, σίγουρα θα έχει να σου πει πολλά σχετικά με τα κλουβιά σου, τον εξοπλισμό την διατροφή κλπ. Χρειάζονται βελτιώσεις!
Οπότε, κανε αρχικά αυτά γιατί είναι απαραίτητα και μετά προχωράς.

Για αρχή μπορείς να αγοράσεις την παρακάτω έτοιμη αυγοτροφή που είναι εξαιρετική και απολύτως αποδεκτή από τα πουλάκια.

 
@GreekMan72, Ωραία θα περιμένω με χαρά της συμβουλές του.. Αυτήν την αυγοτροφή νομίζω πως κάπου την είδα σε ένα από όλα τα πετ σοπ αλλά την είχαν ακριβή γιαυτό σκεφτικα την σπιτική ώστε να μου βγει λίγο ποιο οικονομική
 
Αυτήν την αυγοτροφή νομίζω πως κάπου την είδα σε ένα από όλα τα πετ σοπ αλλά την είχαν ακριβή

5 euro στοιχίζει. Προσωπικά την διατηρώ στο ψυγείο και κρατάει.. Μήνες!

Ωραία θα περιμένω με χαρά της συμβουλές του

Στις έδωσε ήδη..


Και έπεται και συνεχεία.
 
5 euro στοιχίζει. Προσωπικά την διατηρώ στο ψυγείο και κρατάει.. Μήνες!
Πιστεύετε πως δεν μπορώ να φτιάξω την σπιτική καλύτερα γιατί αυτόν τον καιρό έχουμε μπει σε πολλά έξοδα με τα πουλιά
 
Δεν θεωρώ ότι στην παρούσα φάση θα σου στοιχίσει λιγότερο η σπιτική έστω κι αν έχεις τα υλικά στο σπίτι σου..Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Άσε που μπορεί και κάτι να μην γίνει σωστά και άντε πάλι από την αρχή και "γιατί δεν τρώνε την αυγοτροφη μου" και "τι έκανα λάθος" και "να δοκιμάσω κάτι άλλο" κλπ κλπ κλπ.

Η συμβουλή μου είναι ότι είναι πολύ νωρίς για να πειραματιστεις με κάτι τέτοιο. Είναι άλλες οι προτεραιότητες!
Ή, εν πάση περιπτώσει, κανε το κάποια στιγμή για να αρχίσεις να μαθαίνεις αλλά έως τότε προτείνω να προχωρήσεις με την έτοιμη που έχει εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Αυτό το "κυρίου" το διαβάζω και παθαίνω έμφραγμα. Σχεδόν συνομιληλικοι είμαστε Μιχάλη. Τα έγραψα παραπάνω αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξες γιατί απάντησα ταυτόχρονα με τον Δημήτρη.
 
Αυτό το "κυρίου" το διαβάζω και παθαίνω έμφραγμα.
Εντάξει συγνώμη 😂. Έχετε δίκιο δεν το είχα δει οπότε παω
[automerge]1566298958[/automerge]
Της έβγαλα της βιταμίνες εδώ και ώρα. Έβαλα μήλο στην θέση τους.. Οκ για τα κλουβια.. Θα παω σήμερα κιόλας αν την βρω να την πάρω.. Αυτή για πόσο περίπου καιρό μένει;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top