Ρε παιδιά, "δουλειά της φύσης" είναι μέχρι να γεννησουν τα αυγά. Μετά αναλαμβάνει ο κυρ Παναγιώτης η μαμη.
υγ
Το Πάσχα ήμουν στα Τρίκαλα και πέρασα μια βόλτα από τα πουλαδικα. Λοιπόν το τι κλάμα έχει πέσει δεν λέγετε. Έκανε συντονισμενη εφοδο το δασαρχειο μαζί με την αστυνομία και το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει άγριο ούτε για δείγμα.
Μάλιστα σε παρότρυνση σε έναν από αυτούς που είναι γνωστός μου από παλιά, να μου κάνει και καλά μια εξυπηρέτηση, μου ορκίστηκε ότι δεν έχει πουλί ούτε για δείγμα.
Αλλά το σπαστικό και η υποκρισία ήταν αλλού. Ότι και καλά παθαμε ζημιά, ότι είχαμε μερικά πουλάκια να εξυπηρετουμε τους πελάτες, ούτε κέρδος είχαμε ούτε τπτ κλπ.
Του λέω, καλά με δουλεύεις; Πέρυσι δεν είχες καμία 100 γιαβρακια αγορασμένα στο 3ευρω και τα πουλουσες 10 και 15 τα εξαρακια; Ε ναι μου κάνει, άμα βάλεις και τα ψοφια, τπτ δεν βγάζω, ίσα ίσα να φέρνω βόλτα το μαγαζί... ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!
Τεσπα του κάνω και πολύ άργησαν να σας την σβουριξουν... Και θα έχει και συνέχεια μου λεει,
Ο ίδιος πάνω κάτω διαλογος συναιβει σε όλα τα μαγαζιά των Τρικάλων, αλλού πιο λίγο, ανάλογα την γνωριμία που έχω.
Αυτά