Καλύτερα σημερα;
*Για πουλιά που περνούν αρκετή ώρα εκτός κλουβιού δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να έχει συμβεί, παρά μόνο ίσως αν πρόκειται για δικά του πουλιά....*Προσωπικά δεν θεωρώ τόσο πιθανή τη δηλητηρίαση απο μόλυβδο σε τόσο μικρό πουλάκι που έχει ζήσει μόνο λίγες ημέρες σε κλουβί (και καλής ποιότητας) όσο κάποια μικροενόχληση στο έντερό του απο τις καινούριες τροφές που δοκιμάζει. Ή ίσως να κατάπιε και κάποιο κομματάκι απο κάποιο αντικείμενο.
**Παρόλα αυτά ο άνθρακας δεν θα το βλάψει.
*Για πουλιά που περνούν αρκετή ώρα εκτός κλουβιού δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να έχει συμβεί, παρά μόνο ίσως αν πρόκειται για δικά του πουλιά.
...
Ηλέκτρα θα ήθελα λίγο να αναλύσουμε τώρα εκ των υστέρων με ηρεμία το περιστατικό.
Πόσο συχνά του δίνεις σταφύλια; Δεν πρέπει πολύ συχνά λόγω σακχάρων. Είχαν κουκούτσια τα οποία έφαγε; Ήταν πιθανόν κρύα από το ψυγείο; Τα είχες πλύνει καλά;
Το ίδιο και για το πεπόνι. Πριν το κόψεις είχες πλύνει την φλούδα μήπως μέσω του μαχαιριού μεταφέρθηκε κάποιο βακτήριο; Ήταν παγωμένο; Έδωσες και σπόρια;
Τι ποσότητες έφαγε και από τα δύο;
Τους σπόρους της τροφής τους αλλάζεις καθημερινά;
Κοίταξες για πιθανές αλλοιώσεις στους σπόρους;
Το κουάκερ υποθέτω είναι απλό χωρίς προσθήκη κακάο ή κάτι άλλο έτσι;
Δεν πειράζουν μπορούσες να δώσεις, απλά ήθελα να εντοπίσουμε πιθανή πηγή χρωματισμού των κενώσεων.δεν είχαν κουκούτσια μέσα, αν και έχω διαβάσει ότι δεν πειράζουν τα κουκούτσια των σταφυλιων τα πουλιά παρόλα αυτά δεν θα του τα εδινα).
Σταφύλια του δίνω κάθε μέρα ένα σταφυλι κομμένο στη μέση
Ναι ήταν από το ψυγείο αν και το κρατούσα με το χέρι μου για να το θερμανω οπότε το έτρωγε σε καλή θερμοκρασία.
Τίποτα από αυτά δεν είναι σοβαρό αλλά:Τα σπορακια τα αλλάζω κάθε 3 μέρες και όχι επειδή τα έχει φάει αλλά για να του βάλω φρέσκα
Ευτυχώς! Μας τρόμαξε βραδιάτικα χθες ο παίδαρος :)Οι κουτσουλιες σήμερα είναι φυσιολογικές από το πρωι.
Προσωπικά είμαι ακόμα τρομαγμενη .Ευτυχώς! Μας τρόμαξε βραδιάτικα χθες ο παίδαρος :)
Αυτό είναι η πιο σοβαρή ένδειξη πως είναι καλά!έχει μια χαρά ενέργεια ευτυχώς το μωρακι μου.
Είναι λίγο σκούρες. Του έδωσες άνθρακα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας