Αφού το πουλάκι πήρε χθες άνθρακα είναι λογικό σήμερα να έχει σκουρόχρωμες κουτσουλιές. Παρακολούθησε το να δούμε αν αύριο είναι φυσιολογικές εφόσον σήμερα δεν ξαναπήρε άνθρακα.Κι εμένα μου φάνηκαν λίγο σκούρες γι αυτό τις έβγαλα φώτο...
Αφού το πουλάκι πήρε χθες άνθρακα είναι λογικό σήμερα να έχει σκουρόχρωμες κουτσουλιές. Παρακολούθησε το να δούμε αν αύριο είναι φυσιολογικές εφόσον σήμερα δεν ξαναπήρε άνθρακα.Κι εμένα μου φάνηκαν λίγο σκούρες γι αυτό τις έβγαλα φώτο...
Τι χρώμα δηλαδή;το μεσημέρι είχε κάνει κανονικές κουτσουλιες.
Ο οισοφάγος μακάρι, πιο κάτω μην είναι τίποτα αλλά θα πονούσε.Μήπως έχει τραυματιστει ο οισοφαγος του από κάτι;
Το καλαθάκι να περιεργαστείς σχολαστικά, μου χει καθίσει στο μυαλό αυτό.Λέω μήπως έκοψε καθόλου ξύλο από τηβ πατηθρα;
Το καλαθάκι να περιεργαστείς σχολαστικά, μου χει καθίσει στο μυαλό αυτό.
Μήπως σαπούνι; Μήπως κομματάκια από συρματάκι πιάτων;Θυμήθηκα ότι χτες πήγε και έκανε ένα δαγκωματακι στο σφουγγάρι της κουζίνας αλλά δεν νομίζω να πρόλαβε να δαγκωσει γιατι τον πήρα κατευθείαν.
Μήπως σαπούνι; Μήπως κομματάκια από συρματάκι πιάτων;
Μπας κι έφαγε από αυτό; Δεν του ρίχνεις μια ματιά;Όχι το κλασσικό σφουγγάρι εννοώ αλλά από την πράσινη μεριά.
Μπας κι έφαγε από αυτό; Δεν του ρίχνεις μια ματιά;
Είναι σκούρα, δεν έχεις άλλες σε ανοιχτόχρωμη επιφάνεια να δούμε; Και πολύ συρρικνωμένες τις βλέπω.Απλά ακόμα είναι λίγο πιο σκουροχρωμες ή ιδέα μου ειναι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας