Stelios 306c
PB New Member
Και τώρα που έρχονται στην ζωή νέα καναρινια.. Βλέπω σε πολλά pet shop 3-5 καναρινια μαζί στο ίδιο κλουβί.. Θα μπορούσα να τα αφήσω όλα μαζί και να χωρίσω τους γονείς.. Η θα έχω πρόβλημα;
Θα χρειαστείς ένα μεγάλο ευρύχωρο κλουβί που θα τοποθετήσεις όλους τους νεοσσούς μετά τον απογαλακτισμό για να γυμνάζονται.Θα μπορούσα να τα αφήσω όλα μαζί και να χωρίσω τους γονείς
ΟΧΙ.Δλδ να μην χωρίσω αρσενικό με θηλυκό;
.. Ναι δεν έχω ξεχάσει.. Αλλά η ζηζη δεν σηκώθηκε σήμερα καθόλου.. Αν και είδα και δεύτερο τσοφλι κατωω.. Θα περιμένω όμως..ΟΧΙ.
Διάβασε το παρακάτω χρήσιμο άρθρο:
Αναπαραγωγή - Διακοπή της αναπαραγωγής καναρινιών
Η διακοπή της αναπαραγωγής των καναρινιών δεν πρέπει να γίνεται βιαστικά, ασχεδίαστα και χωρίς να ακολουθηθούν τα απαραίτητα βήματα. Τρόποι διακοπής της αναπαραγωγής Πριν προτείνω τους τρόπους που συνήθως εφαρμόζονται, καλό θα ήταν να πούμε μερικές συνοδευτικές πληροφορίες για το ρόλο που έχει...community.petbirds.gr
Υ. Γ. Χρωστάς φωτογραφίες;
Μια χαρά είναι η φωλιά, μην τα ενοχλείς καθόλου.Ανέβασα την φώτο γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω καθαρισμό στην φωλιά..
Θα μεταφέρεις την 1η φωλιά σε άλλη θέση και θα τοποθετήσεις την νέα φωλιά στην θέση της 1ης.Τι να κάνω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας