Για αυτό άλλωστε δεν το στρώνουμε;σιγα που δε θα το κουτσουλαγε!
Για αυτό άλλωστε δεν το στρώνουμε;σιγα που δε θα το κουτσουλαγε!
Εσυ οργανωθηκες βλέπω! Μάλλον θα έρθει σύντομα το μικρό.
συμπασχω να του πεις!
Γκρινιαριτος κι εσύ Ζαχαρία;συμπασχω να του πεις!
Γκρινιαριτος κι εσύ Ζαχαρία;
Εγώ να σου πω την αλήθεια κάθε Δευτέρα πρωί ξυπνάω με την κούραση όλης της εβδομάδας
... Και ίδιο χρώμα :)
Μεγάλωσε Ζωη..Κοίτα να δεις τι σκέφτηκε πρωί πρωί για να με ταλαιπωρήσει
Και αν αρχίσω να τσιριζω, θα πει πως φταίω εγώ που είμαι νευρικός
View attachment 62966
View attachment 62967
Λες;Μεγάλωσε Ζωη..
Έτσι μου φαίνεται! κι ο δικός μου μου λένε ότι μεγΑλωσε αλλά κι εμένα μια σταλιά μου φαίνεται!Λες;
Εμένα μια σταλιά μου φαίνεται, σαν κοτομπουκιτσα
Δεν μπορείς να καταλάβεις όταν το βλέπεις κάθε μέρα. Έτσι κι αλλιώς και να μεγάλωσε θα έβαλε το πολύ 4 γραμμάρια που να φανούν;Έτσι μου φαίνεται! κι ο δικός μου μου λένε ότι μεγΑλωσε αλλά κι εμένα μια σταλιά μου φαίνεται!
Τι να κάνω Αμβροσιε, με την πτώση της λίρας δεν φέρνουν πια παιχνίδια στα pet shops. Ακόμη και on line βρίσκω πια μόνο πλαστικά καθρεφτακια με αλυσιδιτσες. Η Εσμεράλντα δεν έχει καν κούνια. Παρήγγειλα πριν δύο μήνες και μου ακύρωσαν την παραγγελία επειδή δεν φέρνουν πια. Και γιατί να φέρουν; Ένα ξύλινο απλο παιχνιδάκι κοστίζει πια όσο ο λογαριασμός του ηλεκτρικού για έναν μήνα. Αναγκαστικά φτιάχνουμε μόνοι ό,τι μπορούμεΚαλημέρα Ζωή! Foraging toy του κατασκεύασες; Ότι και να είναι, ωραίο και έξυπνο και θα τον κρατήσει απασχολημένο, με αμείωτο το ενδιαφέρον του! Μπράβο!:)
Ααα μάλιστα. Κατάλαβα. Δεν φαντάστηκα ότι θα είναι τόσο δυσχερής η αγορά τους και το κόστος τους τόσο αποτρεπτικό. Αν είναι δυνατόν.Τι να κάνω Αμβροσιε, με την πτώση της λίρας δεν φέρνουν πια παιχνίδια στα pet shops. Ακόμη και on line βρίσκω πια μόνο πλαστικά καθρεφτακια με αλυσιδιτσες. Η Εσμεράλντα δεν έχει καν κούνια. Παρήγγειλα πριν δύο μήνες και μου ακύρωσαν την παραγγελία επειδή δεν φέρνουν πια. Και γιατί να φέρουν; Ένα ξύλινο απλο παιχνιδάκι κοστίζει πια όσο ο λογαριασμός του ηλεκτρικού για έναν μήνα.
Καλά κάνετε! Είναι και μια δημιουργική και ευχάριστη δραστηριότητα! Και οι δικές σας δημιουργίες είναι πιο ωραίες, γιατί είναι από την έμπνευση, την δεξιοτεχνία και την αγάπη σας!Αναγκαστικά φτιάχνουμε μόνοι ό,τι μπορούμε
Δυστυχώς ό,τι έρχεται από το εξωτερικό είναι απλά απλησίαστο.Δεν φαντάστηκα ότι θα είναι τόσο δυσχερής η αγορά τους και το κόστος τους τόσο αποτρεπτικό
Αγάπη βαζω και με το παραπάνω. Στα άλλα δύο υστερω αλλά αναγκα και Θεοί πείθονταιγιατί είναι από την έμπνευση, την δεξιοτεχνία και την αγάπη σας!
Ναι, ισχύει!Δυστυχώς ό,τι έρχεται από το εξωτερικό είναι απλά απλησίαστο.
Χάχα! Όπως μπορεί ο καθένας! Εγώ το είπα και γενικά, έχοντας δει και θαυμάσει πολλές κατασκευές από μέλη μας! :)Αγάπη βαζω και με το παραπάνω. Στα άλλα δύο υστερω αλλά αναγκα και Θεοί πείθονται
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας