Σημερα μπηκε το απογευμα για λιγο απο τοτε την κοιτανε παραξενα απο εξω και την επεξεργαζονται οπως τα βλεπωΔεν μπαίνουν συνέχεια μέσα;
Το κοκκαλο το τρωνε. Παντα τρωγαν αλλα τις τελευταιες μερες παρα πολυΤο κόκκαλο σουπιάς το τρώνε;
Ε τότε ετοιμάζεται το θηλυκό.Το κοκκαλο το τρωνε. Παντα τρωγαν αλλα τις τελευταιες μερες παρα πολυ
Το σουσάμι καθώς και το αμύγδαλο περιέχουν ασβέστιο.καπου διαβασα για σουσαμι. Μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με το σουσαμι;
Εντάξει όχι κάθε μέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα τώρα που πάνε για γέννα.Σε ταιστρα των 150g μια κουταλια της σουπας θα κανει δουλεια η να βαλω κ αλλο;
Λες να χουμε τιποτα ευχαριστα το σ/κ ;Εντάξει όχι κάθε μέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα τώρα που πάνε για γέννα.
Να πάρεις και υγρό ασβέστιο να έχεις σπίτι.
Θα βάλεις για δύο μέρες αφού κάνει το τρίτο αυγό και να το έχεις για παν ενδεχόμενο. Μην τρέχουμε σ/κ ψάχνοντας.![]()
Μακάρι, στο εύχομαι!Λες να χουμε τιποτα ευχαριστα το σ/κ ;
Η μικρη μαριελα τελικα φωλιασε καπου στις 10 σημερα το βραδυ δαφνη να βαλω εγω στη φωλια διοτι της αφησα πραγματα για την φωλια οπως μου είατε χαρτι δαφνη και κοκοφοινικα αλλα δεν χρησιμοποιησε τιποτα. Επισης το πριονιδι το εσπρωξε ολο σε μια πλευραΜακάρι, στο εύχομαι!
ΣυνυπογράφωΓνώμη μου να μην επέμβεις άλλο, αφού δεν θέλει! Αυτή,ξέρει καλύτερα!
Θα με σκασουν με την καλη εννοια ομως σημερα το πρωι που τους εβγαλα το πανι την ειχαν γεμησει. Να ρωτησω κατι; Βοηθαει και το αρσενικο αυτη την διαδικασια; Και τα δυο συνεχιζουν να βαζουν υλικα στη φωλιαΣυνυπογράφω![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας