Γενικά Μου έκαναν δώρο ένα κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikos42
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Α ρε Νίκο δικός μου είσαι και εγώ 16 είμαι τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Αρχικά εάν αποφάσησεις να πάρεις έτοιμο κλουβί πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά χαρακτηριστικά.
1) το κλουβί πρέπει να περιέχει οριζόντια κάγκελα για να μπορεί να σκαρφαλώνει το πουλάκι
2) να είναι αρκετά ευρύχωρο για το είδος του παπαγαλου που εχεις
Και 3) να υπάρχουν τουλάχιστον 3 τουλάχιστον ξύλινες πατιθρες μέσα στο κλουβί. Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις για το κλουβί που θα πάρεις. Βέβαια εάν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να κάνεις το κλουβί που έκανα κι εγώ.
View media item 21846Αυτό το κλουβί για να το φτιάξω μου πήρε περίπου ένα κατοστάρικο και ειναι 3 μέτρα σε ύψος και 1 σε πλάτος αλλά εάν θες μπορείς να κάνεις το μισό γιατί κι εγώ αυτό το εχω χωρίσει στη μέση και στο πάνω μισό έχω το κοκατιλ και στο κάτω μισό το σενεγαλης μου άρα εάν αποφασίσεις να κάνει ένα κλουβί το μισό από το δικό μου θα σου κοστίσει περίπου 50 ευρώ και θα είναι πολύ καλύτερο από ένα αγοραστο και θα είναι και πολύ μεγαλύτερο από το αγοραστο
 
Στα 50€ θα βρεις ένα αρκετά αξιόλογο και θα είναι μια χαρά.
Με όλην μου την καλοσύνη Θέλω να σου πω ότι το κλουβί αυτό είναι ακατάλληλο για κοκατιλ για δύο λόγους.
1) Αυτό το κλουβί δεν έχει οριζόντια κάγκελα
2) ο πάτος αυτουνού του κλουβιού είναι πολύ αραιος με αποτέλεσμα εάν πάει το κοκατιλ στον πάτο να μην μπορεί να περπατήσει και να βουλιάζουν τα πόδια του ανάμεσα στα κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματίζεται. Αυτά δεν είναι θεωρίες είναι μελετημένα γιατί κι εγώ έχω αυτό το κλουβί για όταν πάω διακοπές και έχω τον σενεγαλης μου και όταν έβαλα εκεί το κοκατιλ για περιέργεια το είδα και ήταν τρομερά ενοχλητικό για το κοκατιλ.
 
δεν μπορώ να βρω με οριζόντια γμτ αμα πάρω μεγάλο και του βάλω κάτι παιχνίδια αναρρίχησης ώστε να σκαρφαλωνει;
 
δεν μπορώ να βρω με οριζόντια γμτ αμα πάρω μεγάλο και του βάλω κάτι παιχνίδια αναρρίχησης ώστε να σκαρφαλωνει;
Μπορείς να βρεις από αυτό το site
 
@Γιωργος Λαιος, δεν ξερω να παραγγείλω ειδικά από εξωτερικο
[automerge]1559121325[/automerge]
αμα πάρω μεγάλο και του βάλω κάτι παιχνίδια αναρρίχησης ώστε να σκαρφαλωνει; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εξωτερικο εχει υπερβολικα μεταφορικα συνηθως οσον αφορα το αρχικο κλουβι σου επειδη το εχω δει απο κοντα δεν ειναι κ μικρό για το κοκατιλ, ούτε μεγαλο, μεση λυση θα το ελεγα! Το αλλο που σου προτεινανε απο birdmarket επειδη το εχω, ειναι βαρυ κ δεν χωραει σε μεσαιο αυτοκινητο, ειναι ψηλο κ βαρυ
 
Back
Top