Γιατί τρώει ακόμα κρέμα; Έχεις κοιτάξει για πελετς; Ίσως όλα αυτά δημιουργούνται και από την έκθεση της σκόνης στη ζέστη και από τη λάθος θερμοκρασία, ίσως και από κάποιο λάθος σε θέματα υγιεινής, ειδικά με υγρή τροφή είναι πιο εύκολο να δημιουργούνται βακτήρια και μύκητες.Να κάνω μια ερώτηση. Η κρέμα που του δίνω είναι η Lactopet. Την έχω από τις αρχές Ιουλίου. Δεν την βάζω στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Υπάρχει λέτε καμία περίπτωση να έχει χαλάσει και να του δημιουργήσει το όλο πρόβλημα;
Τώρα εδώ που είμαι στο χωριό δεν μπορώ να βρω τίποτα. Παρασκευή μεσημέρι θα είμαι Αθήνα. Ναι μου είπε για πελετ. Θα κοιτάξω αύριο που θα πάω σε μεγάλη πόλη αν έχουν πελετ για μικρούς παπαγάλους. Πάντως τον βλέπω ότι προσπαθεί να φάει την στην Κομοτηνή έχω ακούσει. Στην Αθήνα δεν βγαίνουν εξετάσεις κοπράνων;
[automerge]1660670958[/automerge]
Δεν γράφει κάτι για ψυγείο μετά το άνοιγμα. Το σκέφτηκα τώρα γιατί παλιά είχα μια άλλης εταιρείας και αυτός που μου την έδωσε την είχε ψυγείο.
Λογικά γίνονται και στην Αθήνα αλλά νόμιζα ότι δεν έχεις πρόσβαση. Ρώτα τη Δουκάκη.Για τον συγκεκριμένο κτηνίατρο στην Κομοτηνή έχω ακούσει. Στην Αθήνα δεν βγαίνουν εξετάσεις κοπράνων;
[automerge]1660670958[/automerge]
Δεν γράφει κάτι για ψυγείο μετά το άνοιγμα. Το σκέφτηκα τώρα γιατί παλιά είχα μια άλλης εταιρείας και αυτός που μου την έδωσε την είχε ψυγείο.
Για γατάκια δεν είναι αυτή; Αν έχει ως βάση το γάλα ή είναι κάποιου είδους υποκατάστατό του, τότε δεν κάνει για πτηνά.Για την συγκεκριμένη κρέμα της Lactopet
Λήδα; αναφέρεται στη συσκευασία; Μου φαίνεται κάπως περίεργο μία πρώτη τροφή να είναι κατάλληλη και για θηλαστικά και πτηνά.Έχει όμως και κρέμα για νεοσσούς πουλιών άρα πιστεύω αυτή θα έχει
Review. https://community.petbirds.gr/threads/Χριστίνα-Δουκάκη-Κτηνιατρικό-Κέντρο-Πειραιά.29876/Πάντως φαίνεται φοβερή γιατρός με γνώση σε πτηνά. Να πω την αλήθεια ήταν σαν να ήμουνα σε πτηνίατρο που βλέπω σε συνδρομητικά κανάλια.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας