Αναπαραγωγή Μπάτζι 1,5 μηνών κι ακόμα δεν έχει απογαλακτιστεί

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης crisam
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα. Πολύ καλά. Δεν υπάρχουν πλέον υδατές κουτσουλιές. Αρχίζει και τρώει μόνος του. Του δίνω φυσικά συμπληρωματικά γεύματα με κρέμα για να του δίνω και το φάρμακο. Έχουμε ακόμα κανένα 20 ήμερο θεραπείας.

Έχουμε ακόμα κανένα 20 ήμερο θεραπείας.
Καλημέρα. Χαίρομαι για τα νέα σας.
Για πόσο χρονικό διάστημα σας έδωσε τη θεραπεία;
Η εξέταση της ψιττάκωσης βγήκε αρνητική τελικά;

Καλημέρα. Για 28 ημέρες. Το μόνο ζήτημα είναι ότι δεν πίνει το φάρμακο σκέτο με τίποτα . Του το έδινα στην συρριγγα μαζί με νερό . Από εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί με το που βλέπει την συρριγγα με το νερό φεύγει. Θα πάρω τηλέφωνο την Δουκάκη αν κάνει ( μου είχε πει σκέτο) να το βάζω στην συρριγγα μαζί με την κρέμα .
[automerge]1662008865[/automerge]
Η εξέταση για την ψιτάκκωση βγήκε εχθές αρνητική.

Πόσο φάρμακο παίρνει την ημέρα; Του το δίνεις σε μία ή δύο δόσεις (π.χ. πρωί - απόγευμα);
Νομίζω ότι καλά είναι να το πίνει σκέτο, ώστε να πίνει όλη την ποσότητα.

Του δίνω 0,02ml πρωί - βράδυ. Στην αρχή το έπινε με νερό φυσικά. Από εχθές φεύγει με το που βλέπει το μπουκάλι με το φάρμακο. Θα το βάζω στην συρριγγα με την κρέμα που τρώει,όχι στην κρέμα που ετοιμάζω στο δοχείο.

Καλησπέρα. Είναι πολύ καλά πλέον. Τα κόπρανα του είναι σφιχτά όπως πρέπει και σταμάτησε την κρέμα ουσιαστικά μόνος του. Τρέφεται αποκλειστικά και μόνος του με σπόρους. Θα συνεχίσει αγωγή για ακόμα 10 ημέρες μέσα στο νερό.
[automerge]1663153067[/automerge]
Το προϊόν anima strath είναι το παρακάτω. Είναι προβιοτικα τα οποία βοηθούν το πτηνό και όχι μόνο γιατί κάνει για όλα τα ζώα στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του εντέρου. Ο Ρόκο τώρα παίρνει από φάρμακο για τους μύκητες που βρέθηκαν στα κόπρανα το MYSTAMYSYN. Να κάνω μια ερώτηση αν έχει το χάρισμα να λέει λέξεις αυτό σε τι ηλικία θα φανεί; Το λέω γιατί έχει αρχίσει να μαθαίνει. Τώρα για αρχή σφυρίζει και στέλνει φιλάκια όπως του έχω μάθει. Για λέξεις ποτέ θα δείξει αν φυσικά έχει το χάρισμα και μπορεί;
[automerge]1663153098[/automerge]
Αυτό είναι.

Συνημμένα

• Screenshot_2022-09-14-13-45-20-171_com.android.chrome_369x800.webp
    Screenshot_2022-09-14-13-45-20-171_com.android.chrome_369x800.webp
    23,1 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία:
@crisam καλησπερα. Στην συσκευασια του προιοντος που χρησιμοποιεις λεει την δοσολογια για πτηνα οικοσιτα? παπαγαλους καναρινια κλπ αναλογα το μεγεθος τους ? γιατι η εταιρεια που εστειλες στο site screenshot εχει γκαμα προιοντων για διαφορα pets. ποιο ακριβως προιον εχεις?

https://anima-strath.gr/proionta/bio-strath
Ευχαριστω
[automerge]1663157595[/automerge]
η συσταση τους που τα συνεκρινα ειναι η ιδια!!.τωρα γιατι η εταιρεια τους δινει αλλο ονομα δεν καταλαβαινω.δεν ξερω ουτε τιμες ουτε δοσολογιες ουτε αν εχουν και τα δυο σταλακτες.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα. Αναγράφει σε γενικές γραμμές. Δεν λέει ακριβώς δοσολογία για κάθε ζώο. Π.χ για μικρά ζώα αναγράφει λίγες σταγόνες,για μεσαία μια κουταλιά του γλυκού ,για μεγάλα μια κουταλιά της σούπας. Τώρα για παπαγαλάκι μπάτζι που το χρησιμοποίησα εγώ η πτηνίατρου μου είπε να του δίνω 0,02ml δύο φορές την ημέρα ή 0,04 ml μια φορά. Λογικά την ίδια ποσότητα θα χορηγείται και στα υπόλοιπα μικρά πουλιά ( καναρίνια, καρδερίνες κ.τ.λ) . Φυσικά για μεγαλύτερα πτηνά η δοσολογία μεταβάλλεται. Δεν ξέρω αν πάει με το βάρος ( πιθανόν) . Καλύτερα είναι να ρωτήσεις τον πτηνίατρο για την κατάλληλη δοσολογία.

@crisam Δεν κανω χρηση του προιοντος .Απο περιεργεια ρωτησα γιατι το προιον αυτο για την εταιρεια προοριζεται για σκυλους. αναφερεται πολυ συχνα βεβαια σε αγωγες με συμπληρωματα-δεν ειναι φαρμακο- και μου κανει εντυπωση .Κουβεντα κανουμε.Δικιο θα εχουν προφανως οι γιατροι. Αλλα η εταιρεια εχει αλλο προιον για πουλια(με ιδια δομικα συστατικα αλλα αλλη συσταση ) και δινει καποια δοσολογια. Για του λογου το αληθες
1663172754257.webp

1663172882206.webp
1663173298764.webp

1663173331229.webp

το 0,02 ml πως το πετυχαινεις?

Καλησπέρα. Αναγράφει σε γενικές γραμμές. Δεν λέει ακριβώς δοσολογία για κάθε ζώο. Π.χ για μικρά ζώα αναγράφει λίγες σταγόνες,για μεσαία μια κουταλιά του γλυκού ,για μεγάλα μια κουταλιά της σούπας. Τώρα για παπαγαλάκι μπάτζι που το χρησιμοποίησα εγώ η πτηνίατρου μου είπε να του δίνω 0,02ml δύο φορές την ημέρα ή 0,04 ml μια φορά. Λογικά την ίδια ποσότητα θα χορηγείται και στα υπόλοιπα μικρά πουλιά ( καναρίνια, καρδερίνες κ.τ.λ) . Φυσικά για μεγαλύτερα πτηνά η δοσολογία μεταβάλλεται. Δεν ξέρω αν πάει με το βάρος ( πιθανόν) .
[automerge]1663179853[/automerge]
Με σύριγγα ινσουλίνης των 1ml. Η διαβάθμιση είναι ανά 0,01ml.
[automerge]1663180058[/automerge]
Να πω την αλήθεια και εγώ δεν το ήξερα. Πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι γιατί το είδε και η πτηνιατρος η οποία μου το σύστησε.

Τελευταία επεξεργασία:
Back