Αρα είναι σίγουρα εξοικειωμένο με το κλουβί.πιο πολύ πηδάει από κλαρί σε κλαρί
Αρα είναι σίγουρα εξοικειωμένο με το κλουβί.πιο πολύ πηδάει από κλαρί σε κλαρί
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν ξέρεις τι ανακούφιση μου έδωσες, γιατί έχω στεναχωρηθεί πολύ, τόση ώρα!Αρα είναι σίγουρα εξοικειωμένο με το κλουβί.
@Mitsos1311 το πουλάκι φαίνεται πιασμένο. Είναι σε πανικό και πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει τίποτα από το φόβο του. Δεν ξέρω αλλά, σου αρέσει αυτή η εικόνα;
Από τις απαντήσεις του @Mitsos1311 θα έλεγα ότι δεν είναι φρέσκοπιασμένο αλλά σίγουρα πιασμένο.το ερωτημα ειναι αν ειναι φρεσκοπιασμενο ή οχι!
Να έχεις υπόψιν ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος για την προέλευση ενός πουλιού έιναι άν φοράει κλειστό δακτυλίδι (κατα προτίμηση συλλόγου εκτροφέων) στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία εκτροφέα/συλλόγου/έτος γέννησης.
Ειδικά στα άγρια χρειάζεται περισσότερη προσοχή γιατί κάποιοι βαφτίζουν εκτροφής κάποια πουλιά που πιάνουν απο την φύση.
Καλό είναι όταν γίνεται να επισκέπτεστε τον χώρο του εκτροφείου.
Από τις απαντήσεις του @Mitsos1311 θα έλεγα ότι δεν είναι φρέσκοπιασμένο αλλά σίγουρα πιασμένο.
Συγχώρεσέ με φίλε μου, αλλά δεν είχα ποτέ ξανά σπίνο, ούτε κάποιο άλλο πουλί για να ξέρω πως είναι η συμπεριφορά που πρέπει να έχει για να μου αρέσει κάτι ή να μην μου αρέσει.@Mitsos1311 το πουλάκι φαίνεται πιασμένο. Είναι σε πανικό και πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει τίποτα από το φόβο του. Δεν ξέρω αλλά, σου αρέσει αυτή η εικόνα;
Τώρα το έιδα, το πουλάκι είναι δυστυχώς ΦΡΕΣΚΟΠΙΑΣΜΕΝΟ και προσπαθεί να φύγει.το ειδες το βιντεακι πιο πανω Γιαννη;
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις οδηγίες σου, έπρεπε να έχω γραφτεί εδώ και να έχω ρωτήσει σχετικά από πριν... Το θέμα είναι τώρα τι μου προτείνεις να κάνω ;Να έχεις υπόψιν ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος για την προέλευση ενός πουλιού έιναι άν φοράει κλειστό δακτυλίδι (κατα προτίμηση συλλόγου εκτροφέων) στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία εκτροφέα/συλλόγου/έτος γέννησης.
Ειδικά στα άγρια χρειάζεται περισσότερη προσοχή γιατί κάποιοι βαφτίζουν εκτροφής κάποια πουλιά που πιάνουν απο την φύση.
Καλό είναι όταν γίνεται να επισκέπτεστε τον χώρο του εκτροφείου.
Από τις απαντήσεις του @Mitsos1311 θα έλεγα ότι δεν είναι φρέσκοπιασμένο αλλά σίγουρα πιασμένο.
Να το αφήσεις ελεύθερο κοντα σε ένα πάρκο, όσο ακόμα είναι ζωηρό και δυνατό.τι μου προτείνεις να κάνω ;
Ωραία αν και με θλίβει αυτό θα κάνω!Να το αφήσεις ελεύθερο κοντα σε ένα πάρκο, όσο ακόμα είναι ζωηρό και δυνατό.
Απο πετ της γειτονιάς το πήρα, 40€ αλλά ο εκτροφέας ήταν στην Λάρισα, μου έστειλε την φωτογραφία (αυτός από το petshop), συμφώνησα και μου τον έφερε μετά από μερικές μέρες! Επισυνάπτω την αρχική φώτο!
Το δαχτυλίδι δεν είναι κλειστού τύπου...άρα και αυτο της φώτο μάλλον πιασμένο θα είναι...Έχεις δίκιο κι εγώ πάνω στην χαρά που θα έκανε η κόρη μου δεν το πολύ έψαξα,
Ένα καναρινάκι που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο κλουβι θα ήταν η καλύτερη συντροφιά για τη κορουλα σου!
Το καλυτερο!Ή ένα μπάτζι ήμερο και μεγαλωμένο στο χέρι που θα μπορεί η μικρή σου με επίβλεψη να πιάνει και να έχει περισσότερη επαφή μαζί του.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας