Γενικά Να'μαστε και εμεις (african grey zako)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aleka73
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aleka73

PB New Member
Εγγραφή
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
21
Πόλη
Σέρρες
Ναι επιτελους ειναι γεγονος, εγινα ΜΑΜΑ! Αυτος ειναι ο '' Ρωμαιος'' μου(δεν ξερω ακομα το φυλο αλλα καπως πρεπει να το φωναζω, ελπιζω να ειναι αρσενικο). Μου ειπαν οτι ειναι 4 μηνων, αν και νομιζω οτι ειναι και λιγο μεγαλυτερος,θα ηθελα τα φωτα απο τους πιο εμπειρους, οσον αφορα την ηλικια του! Ειναι αρκετα ηρεμος, παιχνιδιαρης-ζαβολιαρης και προλαβε και μου εριξε και μια γερη δαγκωματια! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη... Το ονειρο εγινε επιτελους πραγματικοτητα!
 

Συνημμένα

  • DSC02838.webp
    DSC02838.webp
    40 KB · Προβολές: 122
  • DSC02844.webp
    DSC02844.webp
    50,5 KB · Προβολές: 117
  • DSC02845.webp
    DSC02845.webp
    41,9 KB · Προβολές: 111
Να σου ζήσει το νέο σου φιλαράκι. Βλέποντας το (μάτια, ράμφος) αμέσως καταλαβαίνεις οτι είναι νεαρό, κάτω τον 6 μηνών, οπότε μάλλον αλήθεια σου είπαν για την ηλικία του. Έχω όμως ενστάσεις για το κλουβάκι του, ελπίζω να είναι προσωρινό.
Να σου ζήσει!
 
Ειναι προσωρινο, δεν το συζητω.Απλα αυτα που μου αρεσαν και ηταν καταλληλα ηταν πολυ ακριβα και δεν το σηκωνε η τσεπη μου! Με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω! Ευχαριστω για την απαντηση σου.
 
Ειναι πανεμορφο μωρο να τον χαιρεσαι! :D

Ειναι σε μια ηλικια που οσο περισσοτερα τον μαθεις να τρωει τωρα (εννοω νεες τροφες) και οσο τον κοινωνικοποιησεις σε σχεση με τους ανθρωπους, θα κανει τα πραγματα ευκολοτερα για αργοτερα! 🙂
 
Σας ευχαριστω ολους παιδια! Ευτυχως ειναι αρκετα λαιμαργος... Τρωει σχεδον τα παντα πραγμα που με κανει χαρουμενη γιατι με το κακατιλ που εχω, ειχα απογοητευτει οτι ετοιμαζω ουτε καν το αγγιζει. Ειναι καλη ηλικια λετε να αρχισω να του μαθαινω λογακια;η ειναι μικρουλης ακομα;
 
Να το χαιρεσαι! Ειναι πολυ ομορφο! 🙂
 
Να σου ζήσει! Πολύ όμορφος! Να του μιλάς συνέχεια κ πολύ σύντομα θα αρχίσει να μιλάει, να είσαι σίγουρη! Είναι πανέξυπνα πουλιά!
 
καλως ηρθες στο κλαμπ των ζακοπληκτων.. Εχε υτποψιν σου πως απεκτησες
ενα μωρο.. Με μορφη παπαγαλου
κουκλι ειναι
 
Πολυ ομορφο-η. Νατο χαιρεσαι. Καθε μερα που θα περναει θα σε ξετρελαινει και περισοτερο. Ιδιως οταν θα αρχισει να σου λεει κουβεντες.
 
Back
Top