δεν γινεται τα κουταβια να πανε σε αλλο δωματιο.Siggnomi, o papagalos den exei klouvi? H kati mou ksefige? (elpizo)...Tha ton kratas panta sto stant me alisida?
O papagalos xreazete diko tou xoro na kinite! Den mporei na kathete panta sto stant...Mono otan ton vgazeis apo to klouvi gia 2-3 ores tin imera ton vazeis sto stant...An ton exeis sto spiti GIATI evales alesida? tha arostisi h tha arxizei na madaei ta ftera tou... Ta koutavia mporoune na pane sto allo domatio...
δεν γινεται τα κουταβια να πανε σε αλλο δωματιο.
η αλυσιδα θα βγει και γρηγορα, το θεμα ειναι πως, που δεν θα με αφησει να την βγαλω ησυχα.
οσο για το σταντ πιστευω οτι μπορει να ειναι και καλυτερο. Οπως συνηθισει πιστευω ειναι.
δεν γινεται τα κουταβια να πανε σε αλλο δωματιο.
η αλυσιδα θα βγει και γρηγορα, το θεμα ειναι πως, που δεν θα με αφησει να την βγαλω ησυχα.
οσο για το σταντ πιστευω οτι μπορει να ειναι και καλυτερο. Οπως συνηθισει πιστευω ειναι.
νομίζω ότι η κατασκευή που πρότεινε η Πωλίνα είναι καλή, ειδικά αν έχει λίγο "αέρα" το λουράκι και μπορεί να πετάει σε μια αξιοπρεπή ακτίνα.
Ουτε κι εγω καταλαβα για ποια κατασκευη μιλαει, μηπως για τα κλαδια;
κι αν ειναι να τον εχω με λουρια δεν τον αφηνω με το αλυσιδακι;
χτες με αφησε και τον χαιδεψα στην ραχη του, καλο σημαδι αυτο.
αληθεια νομιζω οτι τον δικο σου τον ειχες παρει μαζι σου σε διακοπες;η κανω λαθος, που τον εβαζες,θα ηταν μια καλη πληροφορια.
για ατυχημα με την αλυσιδα δεν νομιζω, δεν ειναι κι απο χαρτι το ποδι του παπαγαλου, ομως θα βγει.
για κλουβι το σκεφτηκα και μαλλον θα του παρω.
το ονομα προεκυψε απο τον αγαπημενο μου ηθοποιο,al pacino.
καποιο αλλο ονομα; Εκτος απο ελληνικα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας