Καλά έκανες!
Μια χαρά θα τα μεγαλώσει μόνη της τα 4 μικρά! Έχουν βγει και ίδιες μέρες οπότε όλα θα διεκδικούν το ίδιο!
Να ρωτήσω.. Ο μπαμπάς έχει ξαναζευγαρώσει;
Αυτές οι επιθέσεις περιορίζονταν μόνο στο κούνημα των φτερών και στις απειλές με ανοιχτά φτερά;
Αν ναι... κακώς τα χώρισες.
Εγώ τουλάχιστο δεν θα το έκανα ειδικά αν αυτό γινόταν για δυο τρεις φορές τη μέρα...
Με τους άλλους νεοσσούς πως ήταν; Είχε την ίδια επιθετική αντίδραση προς την κανάρα;Ο μπαμπας εχει ξαναζευγαρωσει ναι, και φετος αλλα και περισυ, εχω εξι παιδια δικα του.
Με τους άλλους νεοσσούς πως ήταν; Είχε την ίδια επιθετική αντίδραση προς την κανάρα;
Αλικη μου, για το μικρο με τον αδειο προλοβο πιστευεις θα το ταισει;Ζηταει τροφη, δεν καταλαβαινω γιατι δεν το ταιζει κι αυτο. Τα αλλα τα χει κανει τουμπανο στο φαι..
Αχ αυτή η ανυπομονησία μας και το άγχος μερικές φορές (μιλάω και για μένα )Ακυρο το τελευταιο.. Ταΐστηκε
Ποιος ξέρει πως την είδε και αυτός... μπορεί να θέλει να ταίσει και να μην τον αφήνει η κανάρα.. σε λίγες μέρες (όταν θα έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις εξ αποστάσεως) άστον πάλι μέσα να δεις πως θα αντιδράσει.. αφού δεν θα κάνει κακό στα μικρά, άστον μήπως και τον αφήσει η κανάρα να ταίσει και να τα μεγαλώσουν μαζί..Ποτε δεν ηταν επιθετικος, ηταν παντα πολυ καλος πατερας, παντα συμμετειχε στην ανατροφη των νεοσσων.
Στην φετεινη πρωτη γεννα ηταν αψογος, τωρα αρχισε να παρενοχλει την θηλυκια..
Αχ αυτή η ανυπομονησία μας και το άγχος μερικές φορές (μιλάω και για μένα )
Ποιος ξέρει πως την είδε και αυτός... μπορεί να θέλει να ταίσει και να μην τον αφήνει η κανάρα.. σε λίγες μέρες (όταν θα έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις εξ αποστάσεως) άστον πάλι μέσα να δεις πως θα αντιδράσει.. αφού δεν θα κάνει κακό στα μικρά, άστον μήπως και τον αφήσει η κανάρα να ταίσει και να τα μεγαλώσουν μαζί..
Φέτος εξαρχής ήταν με την συγκεκριμένη κανάρα; Ή τον είχες με άλλη;
Τις πρώτες μέρες συνήθως ταΐζει μόνο η μαμά, και μετά από λίγες μέρες αφήνει και τον μπαμπά να πλησιάσει. Αν και έχω δει ζευγάρια μου που και οι 2 απ την πρώτη μέρα ταΐζουν με πολύ ζήλο τα μικρά τους.Γιατι να μην τον αφηνει η καναρα να τα ταισει;Κανουν και τετοια;
Τι να πεις.. ψυχολογικά! Όπως και να χει δοκίμασε σε λίγες μέρες...Και στην προηγουμενη γεννα ηταν μαζι με την ιδια καναρα!
Δεν χρειάζεται να το πάρεις.. αρκεί να το βοηθήσεις λίγο με λιγάκι έξτρα τάισμα στο χέρι.. Το να πάρεις ένα μωρό είναι πολύ δύσκολο.. Θέλει κάθε 3 ώρες τάισμα και ζέστη.. άσε αυτά να τα κάνει η μαμά του και εσύ απλά ταίσε το 3-4 φορές όποτε το βλέπεις αδύναμο να πάρει τα πάνω του.. Πόσο ημερών είναι;Να το παρω να το ταισω ή να περιμενω;
εσύ απλά ταίσε το 3-4 φορές όποτε το βλέπεις αδύναμο να πάρει τα πάνω του.. Πόσο ημερών είναι;
Α νόμιζα να το πάρεις απ την μαμά του σε μπόρνετ και να έχεις εσύ την αποκλειστική σίτισή του και τρόμαξα!Αυτο εννοω Αλικη μου :)
Δεν είναι πού μικρό.. Δε θα έχεις θέμα.. Τάισε το! αρκεί βέβαια να σου ανοίγει το στοματάκι του γιατί ξαφνικά 7 ημερών στόμα δεν ανοίγουν τα άτιμα..Ειναι 7 ημερων.
Αυτο φοβαμαι κι εγω. Σε αυτη την περιπτωση τι κανω;αρκεί βέβαια να σου ανοίγει το στοματάκι του γιατί ξαφνικά 7 ημερών στόμα δεν ανοίγουν τα άτιμα..
Μαλακά θα ακουμπήσεις το ράμφος του με το χέρι σου, σαν να το σκουντήξεις πολύ ελαφριά σαν χάδι, και θα σφυρίξεις. Επέμεινε για λίγο και αν δεν, το πας πίσω στην μαμά για τάισμα... Δεν έχεις άλλη λύση!Σε αυτη την περιπτωση τι κανω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας