Γενικά Να πάρω καναρινάκι ή ένα παπαγαλάκι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikfree
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikfree

PB Member
Πόλη
Αθήνα
καλημερα παιδια!
αφου ειναι ολα ετοιμα στο σπιτι σκεφτομαι να κανω την αγορα η ενα καναρινακι η ενα παπαγαλακι τι προτεινεται;
σε καναρινι θελω την γνωμη σας σκεφτομαι η ντιμπραντο η καποιο χρωματος!
τρ για παγαλακι πειτε μου και εκει! (απλα δν εχω τεραστιο χωρο για κλουβι μεγαλο και επισεις οτι και να παρω θα μενει μεσα δν θα ειναι εξω!

Εφόσον το πουλάκι θα ειναι μέσα και αρκετές ώρες μονο του, πάρε ενα καναρινάκι που ειναι πιο ανεξάρτητα και μοναχικά.
χμ εχετε να προτεινετε κτ?

Απο που σκοπεύεις όμως να αγοράσεις;απο πετ σοπ η εκτροφέα;
εδω που ειμαι αναγκαστηκα πετ

Νίκο, δεν μπορεί ολόκληρη Θεσσαλονίκη να μην έχει εκτροφείς Τιμπράντο. Επίσης έχω ακούσει για κάποιους στην Πτολεμαιδα που θεωρείται οτι έχουν πολυ καλά πουλάκια, αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Ψάξε λίγο στο διαδικτυο.

Καλή αρχή και απο μένα!
Ένα τιμπραντο έχει γύρω στα 65 και ένα κοινό γύρω στα 45..
σε ευχαριστωω!
ωραια να σαι καλα

Νίκο, δεν μπορεί ολόκληρη Θεσσαλονίκη να μην έχει εκτροφείς Τιμπράντο. Επίσης έχω ακούσει για κάποιους στην Πτολεμαιδα που θεωρείται οτι έχουν πολυ καλά πουλάκια, αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Ψάξε λίγο στο διαδικτυο.
δεν ειμαι θεσσαλονικη αυτο ειναι το προβλημα! Ειμαι ν μηχανιωνα σε χωριο και δν εχω μεσο μεταφορικο!

Ε, καλά, μπορεί ίσως να στο φέρει ο εκτροφέας
sykbe.blogspot.gr/p/blog-page_38.html
Εγώ ας πούμε θα διάβαζα απο τη λίστα τα ονόματα των εκτροφέων της συγκεκριμένης ράτσας, θα έμπαινα έπειτα στους διαγωνισμούς, ίσως και στην ΕΛΙΤ, θα έβλεπα ποιοι απο τους εκτροφείς πήγαν καλά, θα έπαιρνα τηλ να συνεννοηθώ, έπειτα συγκοινωνία να τους επισκεφτώ και αν έβρισκα πουλί της αρεσκειας μου θα το αγόραζα σε επόμενη επίσκεψη, μετά τους διαγωνισμούς, για να μην πάρω όσα έχει στα αζήτητα.

Εγώ ας πούμε θα διάβαζα απο τη λίστα τα ονόματα των εκτροφέων της συγκεκριμένης ράτσας, θα έμπαινα έπειτα στους διαγωνισμούς, ίσως και στην ΕΛΙΤ, θα έβλεπα ποιοι απο τους εκτροφείς πήγαν καλά, θα έπαιρνα τηλ να συνεννοηθώ, έπειτα συγκοινωνία να τους επισκεφτώ και αν έβρισκα πουλί της αρεσκειας μου θα το αγόραζα σε επόμενη επίσκεψη, μετά τους διαγωνισμούς, για να μην πάρω όσα έχει στα αζήτητα.
χμ πολυ ψαξιμο!

Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου. Αλλά έχεις back up φροντίδας για όταν θα λείπεις ταξίδι, διακοπές κλπ;
εε τοτε θα παει με την υπολοιπη οικογενεια φτεροτων φιλων στην αθηνα

Κοινο καναρινι 45 ευρω; Τωρα σοβαρα πουλαει καποιος κοινα καναρινια 45 ευρω;
Ξέρω κάμποσους που τα πουλάνε και πιο ακριβά λες και είναι ρατσατα.Αλλά τι να πεις...

Back