ναιΟπότε θα μετακινεις το πουλακι στην Αθήνα;
45 μου ειχαν πει το ντιμπρατο απο πετΞέρω κάμποσους που τα πουλάνε και πιο ακριβά λες και είναι ρατσατα.Αλλά τι να πεις..
Λογικο. Δεν έχουν όλα τα πετ ίδιες τιμές.45 μου ειχαν πει το ντιμπρατο απο πετ
Συμφωνώ και εγώ με την Αλίκη και θεωρώ πως είναι μια δύσκολη φάση για να φροντίζεις ένα κατοικίδιο. Ακόμα και την καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται, μπορεί να μην προλαβαίνεις να του την παρέχεις πάντα. Επίσης αυτές οι μεγάλες μεταφορές που θα κάνεις μέσα στο χρόνο θα το ταλαιπωρούν αρκετά.Βρε Νίκο μου συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι; Τελείως φιλικά.. Πες βρίσκεις ένα πουλάκι που σου αρέσει και σου κρατάει συντροφιά. Είσαι πάνω στη Θεσσαλονίκη που είσαι δε ξέρω, και πρέπει να φύγεις. Πριν φύγεις θα κάνεις ταξίδι με αυτοκίνητο ή μάλλον με το τρένο 6 ωρών ταξίδι για να πας το καναρινάκι στους γονείς σου; Δε ξέρω... Το θεωρώ ταλαιπωρία για όλους! Καταλαβαίνω ότι θέλεις ένα ζωάκι αλλά στη φάση που είσαι τώρα ακόμα και ένα καναρίνια είναι δύσκολο. Θα ταλαιπωρείται και αυτό και εσύ θα έχεις έννοια. Εγώ δε θα σου προτείνω καναρινάκι ή παπαγαλάκι. Θα σε συμβουλεύσω να ξανασκεφτείς την απόφαση σου να πάρεις πουλάκι ενώ θα είσαι φοιτητής... :)
Πετύχαμε το επιθυμητό?Χμ με βαλατε σε πολλες σκεψεις...
Ναι τα ειχε αφησει στους γονεις του και στον αδερφο του καποια, αν θυμαμαι καλα.Νίκο να σε ρωτήσω: Στην Αθήνα δεν είχες καναρινάκια;
Εχω... Τα φροντιζουν οι δικοι μουΝίκο να σε ρωτήσω: Στην Αθήνα δεν είχες καναρινάκια;
Σωστή και μέση λύση! :DΕντάξει, κι εγώ αν ρωτάς θα έλεγα προς το παρόν μην παίρνεις τίποτα. Ωστόσο θα μπορούσες αν είναι να ανοίξεις πήγαινε-έλα με κλουβιά, να πάρεις κάποιον Αθηναίο τραγουδιστή σε επόμενο ταξίδι σου :)
Εντάξει, κι εγώ αν ρωτάς θα έλεγα προς το παρόν μην παίρνεις τίποτα. Ωστόσο θα μπορούσες αν είναι να ανοίξεις πήγαινε-έλα με κλουβιά, να πάρεις κάποιον Αθηναίο τραγουδιστή σε επόμενο ταξίδι σου :)
Χμ σωστο αλλα δν θελω να χαλασω τα ζευγαρακια ειναι ετοιμα ουτε να τα τρομαξω!Εντάξει, κι εγώ αν ρωτάς θα έλεγα προς το παρόν μην παίρνεις τίποτα. Ωστόσο θα μπορούσες αν είναι να ανοίξεις πήγαινε-έλα με κλουβιά, να πάρεις κάποιον Αθηναίο τραγουδιστή σε επόμενο ταξίδι σου :)
Άρα σε βλέπω προς άνοιξη μεριά να κάνεις πιο τακτικές επισκέψεις στην Αθήνα! Να λες πάλι καλά που οι δικοί σου δέχτηκαν να τα φροντίσουν!Χμ σωστο αλλα δν θελω να χαλασω τα ζευγαρακια ειναι ετοιμα ουτε να τα τρομαξω!
Θα λειπω ταξιδι τοτε εγω θα με ενημερωνουν με φωτοΆρα σε βλέπω προς άνοιξη μεριά να κάνεις πιο τακτικές επισκέψεις στην Αθήνα! Να λες πάλι καλά που οι δικοί σου δέχτηκαν να τα φροντίσουν!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας