Γενικά Να πάρω καναρινάκι ή ένα παπαγαλάκι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikfree
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εντάξει, κι εγώ αν ρωτάς θα έλεγα προς το παρόν μην παίρνεις τίποτα. Ωστόσο θα μπορούσες αν είναι να ανοίξεις πήγαινε-έλα με κλουβιά, να πάρεις κάποιον Αθηναίο τραγουδιστή σε επόμενο ταξίδι σου :)

Σωστή και μέση λύση! :D
Νίκο, έχω ένσταση μερικώς στις πιο πάνω απόψεις. Αν δεν έχεις εξασφαλίσει back up, καλύτερα μην αναλάβεις πουλάκι εκεί που είσαι. Τα πήγαινε - έλα με τόσο μεγάλες αποστάσεις θα είναι μαρτύριο και μάλιστα αγχωτικό για εσένα και τα πουλάκια. Ας πούμε, κι αν κατά τη μεταφορά με τρένο έχει ζέστη και σκάσουν; ή κλιματισμό και αρρωστήσουν; ή το βαγόνι έχει κόσμο και τρομάζουν; ή...

Μπράβο Νίκο! 👍
Πως τα βρήκες εκεί τα πράγματα; Ξεκινήσατε ή όχι ακόμα;

Μπράβο Νίκο! 👍
Πως τα βρήκες εκεί τα πράγματα; Ξεκινήσατε ή όχι ακόμα;
Ξεκινησαμε η σχολη ειναι σαν το σχολειο κανονικα 6ωρα με απουσιες καθε ωρα...
Οχι οπως τα τει δλδ...
Τωρα ψηλο ψαχνω εταιρια για το μπαρκο να κλεισει κ αυτο το θεμα...
Ο καιρος ειναι μονιμα βροχερος!

Καλή Πρόοδο λοιπόν.
Αν θέλεις να ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο, ίσως θα μπορούσες να συμμετέχεις σε κάποια φιλοζωική οργάνωση
αν υπαρχει κατι στη μηχανιωνα θα το θελα πολυ γτ βλεπω πολυ καρδερινα και τρελενομαι (στα κλουβια)

και εμαθα κτ ασχημο εφυγα και σχεδον ολοι οι πτεροτοι οικογενεια στην αθηνα αρρωστησε

αν υπαρχει κατι στη μηχανιωνα
Για διάβασε εδώ, δεν ξέρω που ακριβώς δραστηριοποιούνται
http://socialcenter.espivblogs.net/δράση-άγρια-ζωή/
και εμαθα κτ ασχημο εφυγα και σχεδον ολοι οι πτεροτοι οικογενεια στην αθηνα αρρωστησε
Τι λες βρε παιδί μου; Ποιος τα περιποιείται; Ξέρει;

ξερουν απλα το ενα πρηστηκαν τα ποδια του απο οτι μ ειπαν ο μικρος και η καναρα καθετε σε ενα κλαδακι και κλεινει τα ματια της τα αλλα ειναι πεσμενα μηπως με χασανε; 😛 τους ειπα να δωσουν αυγο και οτι μ πειτε εσεις

Back