Τέλεια! Μια χαρά σε βρίσκω!Θα λειπω ταξιδι τοτε εγω θα με ενημερωνουν με φωτο
Τέλεια! Μια χαρά σε βρίσκω!Θα λειπω ταξιδι τοτε εγω θα με ενημερωνουν με φωτο
Καλα ειναι γενικα και οσοι λενε δεν τα θελουν ειναι μεχρι να δουν το 1ο αυγο να σπαει :)Τέλεια! Μια χαρά σε βρίσκω!
Εντάξει, κι εγώ αν ρωτάς θα έλεγα προς το παρόν μην παίρνεις τίποτα. Ωστόσο θα μπορούσες αν είναι να ανοίξεις πήγαινε-έλα με κλουβιά, να πάρεις κάποιον Αθηναίο τραγουδιστή σε επόμενο ταξίδι σου :)
Νίκο, έχω ένσταση μερικώς στις πιο πάνω απόψεις. Αν δεν έχεις εξασφαλίσει back up, καλύτερα μην αναλάβεις πουλάκι εκεί που είσαι. Τα πήγαινε - έλα με τόσο μεγάλες αποστάσεις θα είναι μαρτύριο και μάλιστα αγχωτικό για εσένα και τα πουλάκια. Ας πούμε, κι αν κατά τη μεταφορά με τρένο έχει ζέστη και σκάσουν; ή κλιματισμό και αρρωστήσουν; ή το βαγόνι έχει κόσμο και τρομάζουν; ή...Σωστή και μέση λύση! :D
Δεκτή :)Νίκο, έχω ένσταση μερικώς στις πιο πάνω απόψεις.
Merci και Remerci!Δεκτή :)
Ξεκινησαμε η σχολη ειναι σαν το σχολειο κανονικα 6ωρα με απουσιες καθε ωρα...Μπράβο Νίκο!
Πως τα βρήκες εκεί τα πράγματα; Ξεκινήσατε ή όχι ακόμα;
αν υπαρχει κατι στη μηχανιωνα θα το θελα πολυ γτ βλεπω πολυ καρδερινα και τρελενομαι (στα κλουβια)Καλή Πρόοδο λοιπόν.
Αν θέλεις να ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο, ίσως θα μπορούσες να συμμετέχεις σε κάποια φιλοζωική οργάνωση
Για διάβασε εδώ, δεν ξέρω που ακριβώς δραστηριοποιούνταιαν υπαρχει κατι στη μηχανιωνα
Τι λες βρε παιδί μου; Ποιος τα περιποιείται; Ξέρει;και εμαθα κτ ασχημο εφυγα και σχεδον ολοι οι πτεροτοι οικογενεια στην αθηνα αρρωστησε
Ποσα πουλια εχεις στην Αθηνα και ποσα πεθαναν;και εμαθα κτ ασχημο εφυγα και σχεδον ολοι οι πτεροτοι οικογενεια στην αθηνα αρρωστησε
Ποσα πουλια εχεις στην Αθηνα και ποσα πεθαναν;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας