Μπράβο Αμβρόσιε... Πολύ χαίρομαι.Καλημέρα σε όλους! Τι κάνετε;
Στο μπαλκόνι μου γίνεται χαμός από τα ηχηρά ερωτικά καλέσματα των αρσενικών και τα συνεχόμενα σφυρίγματα των θηλυκών που τους απαντούν! Για πείτε μου και για τις δικές σας εξελίξεις! Μην λέω μόνο εγώ! !
Με το καλό... καλά αποτελέσματα!σε 10 μερες βαζω φωλιες..
Μήπως βιάζεσαι λίγο; Δε ξέρω... Εγώ δε ξέρω πως θα είναι ο καιρός τον Μάρτη και με αγχώνει αυτό που λένε "Μάρτης γδαρτης και παλουκοκαυτης"!σε 10 μερες βαζω φωλιες..
Αν εννοεί εξωτερική αναπαραγωγή... Πρόβλεψη καιρού για 25 ημέρες για Πάτρα - Πρόγνωση AccuWeather για Δυτική Ελλάδα και Ελλάδα (EL) εδώ μπορεί να πάρει μια ιδέα για τις καιρικές συνθήκες περίπου μεσοπρόθεσμα +-45 μέρες. Στο κριτήριο έβαλα Πάτρα. Προφανώς αλλάζουν τα φαινόμενα αλλά δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσουμε και καμιά δραματική αλλαγή.Μήπως βιάζεσαι λίγο; Δε ξέρω... Εγώ δε ξέρω πως θα είναι ο καιρός τον Μάρτη και με αγχώνει αυτό που λένε "Μάρτης γδαρτης και παλουκοκαυτης"!
Προφανώς και δεν θα βιαστώ! Δεν είμαι εκτροφέας για να κατεβάζω πουλιά σε διαγωνισμούς!Μπράβο Αμβρόσιε... Πολύ χαίρομαι.
Ξέρω πω ζεις και λαχταράς κάθε στιγμή της εκτροφής σου... κάθε λεπτό... κι αυτό με κάνει να σε καμαρώνω...
Καλά αποτελέσματα... απλά μη βιαστείς.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έδειξε υπομονή με τα καναρίνια και το μετάνοιωσε..Προφανώς και δεν θα βιαστώ! Δεν είμαι εκτροφέας για να κατεβάζω πουλιά σε διαγωνισμούς!
Πόσες φορές, όμως, από επιθυμία να δω τα καναρίνια μου να εκτελούν την αναπαραγωγή, λέω από μέσα μου: ''Άντε! Να βάλω καμιά φωλιά; Να βάλω το ζευγάρι μαζί;''
Αλλά κατευθείαν, έχοντας ως υποσυνείδητο ότι η αναπαραγωγή για τους εξωτερικούς πρέπει να ξεκινάει την άνοιξη, αναθεωρώ την σκέψη μου: ''Καλύτερα όχι! Δεν θα είναι έτοιμα, κάνει κρύο που δεν είναι καλό, ας περιμένω να μπει η άνοιξη!''
Ειλικρινά σας μιλάω! Κάθε μέρα συνέχεια έχω τις ίδιες ''συζητήσεις'' με τον εαυτό μου! Και πιστεύω ότι μου κάνουν πολύ καλό, για να μην πάρω βιαστικές αποφάσεις που θα έχουν άσχημες προοπτικές.
Η ίδια απορία μου ισχύει και για τα αυγα...Αν βάλει φωλιές στις 5 Μαρτίου που γράφει, δεν θα έχει νεοσσούς μέχρι τις 13 του μήνα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας