Γενικά Ο Αρθούρος ο African grey μου

anesti aytos καμαρωνει για τα φτερά του και εγω γιαυτον! Χεχε
δειτε μια παλια φοτο για να δειτε τη διαφορα και στην αλλη φοτο ειναι το φορητο σταντ που εχω και οπου παω μεσα στο σπιτι τον εχω μαζι μου.
 

Συνημμένα

  • SANY0700.webp
    SANY0700.webp
    53,8 KB · Προβολές: 187
  • SP_A1188.webp
    SP_A1188.webp
    25,6 KB · Προβολές: 182
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Νάσο τον είδα κ εγω τον ανανεωμένο Αρθούρο! Μακάρι να ξεχάσει σύντομα εντελώς την κακιά του συνήθεια! Βλέπω κ εγω διαφορά στις παλιές φωτο. Οπότε μπράβο για την καλή δουλειά σου!
κ εμένα ο δικός μου αν φύγουμε απο το δωμάτιο που είναι η σταματήσουμε να του μιλάμε χαλάει το κόσμο με σφυρίγματα! Non stop όμως κ εχει τρελλό γέλιο οταν το κάνει αυτό! Καμιά φορά δεν του απαντώ κ κρύβομαι να μην με βλέπει κ καθομαι κ τον ακούω... Κρυφά! Χι χι χι!
 
anesti aytos καμαρωνει για τα φτερά του και εγω γιαυτον! Χεχε
δειτε μια παλια φοτο για να δειτε τη διαφορα και στην αλλη φοτο ειναι το φορητο σταντ που εχω και οπου παω μεσα στο σπιτι τον εχω μαζι μου.
Μπράβο και σε σένα και στον Αρθούρο. Η διαφορά είναι μεγάλη. Και απο τη φατσούλα του και το βλέμμα του φαίνεται πόσο καλός και έξυπνος είναι.:D
 
Nάσο πράγματι δεν έχουμε μιλήσει, αλλά παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον αυτά που γράφεις για τον Αρθούρο, γιατί είναι πράγματι συγκινητικά! Είχα ξεκινήσει να διαβάζω το άρθρο του κου Κώστα επειδή έψαχνα για Ζακό και με τα πολλά βρέθηκα σε αυτήν την συζήτηση! Οσο για τα Lovebirds που σου κάνει εντύπωση που το ξέρω, μα τα έχεις σε foto και στις πληροφορίες για το τί φροντίζεις! 🙂
Πάντως ο Αρθρούρος σου είναι υπέροχος και τα φτεράκια του τον κάνουν μοναδικό! Να τον χαίρεσαι και να χαίρεται και εκείνος που βρήκε καλή παρέα απότι φαίνεται!
 
μετά απο πολύ καιρό δειτε μερικές νεες φοτος με ακροβατικά και διαφορα για οσους θελουν να μαθαινουν νεα του!
το μαδημα δεν εχει σταματησει αλλα τουλ περναμε καλα!
 

Συνημμένα

  • SP_A1406.webp
    SP_A1406.webp
    36,8 KB · Προβολές: 151
  • SP_A1405.webp
    SP_A1405.webp
    46,1 KB · Προβολές: 149
  • SP_A1394.webp
    SP_A1394.webp
    64,1 KB · Προβολές: 141
  • SP_A1411.webp
    SP_A1411.webp
    34,2 KB · Προβολές: 150
  • SP_A1415.webp
    SP_A1415.webp
    45,6 KB · Προβολές: 145
και μερικες ακομα.
 

Συνημμένα

  • SP_A1418.webp
    SP_A1418.webp
    53,2 KB · Προβολές: 132
  • SP_A1419.webp
    SP_A1419.webp
    42,7 KB · Προβολές: 139
  • SP_A1421.webp
    SP_A1421.webp
    46 KB · Προβολές: 133
  • SP_A1393.webp
    SP_A1393.webp
    49,1 KB · Προβολές: 136
  • SP_A1407.webp
    SP_A1407.webp
    62,3 KB · Προβολές: 134
Πολυ ωραιος Νασο! :D Και σκεφτομουν μολις ειδα το θεμα οτι εχουμε καιρο να τον δουμε! Βλεπω οτι εχει φτασει σε εκπληκτικο σημειο εξοικειωσης μαζι σου αφου ξαπλωνει και ανασκελα. 😉


Υ. Γ. Αυτη η μπεζ πατηθρα απο τι υλικο ειναι;
 
Πολυ ωραιος Νασο.

Γιατι δεν του βαζεις αυτο το καπελακι που βαζουν στους παπαγαλους που μαδιουνται;Εστω προσωρινα μηπως αλλαξει..
 
εχεις παρατηρησει οτι οντως μαδιεται η μηπως εχουν καταστραφει αυτοι οι ποροι που βγαινουν τα νεα πουπουλα (δεν γνωριζω την επιστημονικη ονομασια τους) και γιαυτο δεν ξαναβγαζει φτερακια;
 
Νασο χαιρομαι που εχει φτασει σε πολυ καλο σημειο μαζι σου! Σιγουρα θα σε νιωθει κοντα του! Να τον χαιρεσαι!
 
Πολύ γλυκό, ήρεμο, εξοικειωμένο μαζί σου, σε εμπιστεύεται, αφήνεται και απολαμβάνει τα παιχνίδια, αναποδογυρίσματα, πετάγματα και άλλα κόλπα! Να περνάτε όμορφα!
 
λοιπον το κολαρο που λεει ο φωτης δεν εχω πειστει οτι εχει αποτελεσματα και αμα το βαλω θα πρεπει να το αφησω για 2-3 μηνες τουλαχιστον μεχρι να βγουν και να μεγαλωσουν τα φτερα, πραμα που μου φαινεται αδιανοητο.
και απο αλλους που το εχουν εφαρμοσει εχω μαθει οτι και να γεμισει με φτερα αμα το βγαλεις παλι θα αρχισει να μαδιεται. μια περιπτωση μουχε πει οτι παροτι ειχε γεμμισει με φτερα μεσα σε μια νυχτα τα ειχε ξηλωσει ολα και ηταν παλι οπως παλια, οπωτε η θα το κοψει σιγα σιγα η καθολου.

δεν εχουν καταστραφει οι φυτρες τουλ οχι ολες γιατι βγαζει συνεχως νεα φτερα και στο στηθο;ς και στην πλατη απλα σιγα σιγα τα ξηλωνει ετσι να περναει η ωρα!

ανεστη η πατηθρα αυτη ειναι σαν τουβλο, εχει ασβεστιο και μεταλικα στοιχεια αλλα εγω την πηρα πιο πολυ για να ακονιζει τα νυχια του και το ραμφος μονος του γιατι αλλιως του τα κανω εγω με το τυπανι!(και βαριεμαι)
ενο με αυτο δε χρειαζεται να κανει ουτε αυτος κατι, απλα οπως καθεται η οταν ανεβοκατεβαινει λιμαρονται μονα τους! Ειναι πολυ χρησιμο!
 
Και μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε, την καλημέρα μας σε ολους τους παλιους και νέους φίλους μας!

IMAG3030.jpg

IMAG3093.jpg

IMAG4434.jpg

IMAG4680.jpg
 
Καιρο ειχαμε να τον δουμε! Ιδιος κι απαραλλαχτος, περιμενα να εχει αφησει μερικα φτερα αλλα νομιζω πως ειναι ολοιδιος, ε Θανο;
 
Κι εγώ τώρα διάβαζα το θέμα από την αρχή να δω τι συμβαίνει. Καλούλης είναι πάντως να σου ζήσει!

Τώρα κατάφερα να ολοκληρώσω την ανάγνωση μετά φωτογραφιών 🙂
Δηλαδή αυτό είναι τώρα περίπου 20 ετών;
Μπράβο σου πάντως, πολύ καλή δουλειά έκανες με αυτό το πουλί. Να ζήσει και να είναι πάντα χαρούμενος. Δεν πειράζει που μαδάει τα φτεράκια του, καλό θα ήταν να μην το έκανε. Αλλά και έτσι μια ομορφιά είναι, φτου φτου!
 
Ναι ναι, βγαζει φτερα, μενουν λίγες μέρες και μετα ξανα καθετε και τα βγαζει!
μην χαλασουμε και το Look μας! τοσα χρονια ετσι μας εμαθαν ολοι! 😀
τον βλεπω, του δινω κατι να απασχοληθεί, ξεκιναει να ασχολειτε με το παιχνιδι πχ και σε λίγο κανει παυση να βγαλει κανα φτερό και μετα ξανασυνεχιζει να παίζει! Αυτη η δουλια γίνετε.

καλος ειναι, εγω τον εχω μαθει και μου αρεσει και ετσι σαν κοτόπουλο που είναι! απο κουβέντες οχι τιποτα νεο μονο ηχους μαθαινει γρηγορα και συνέχεια! Εχει πολυ πλάκα ο ατιμος! 7 χρονια ειμαστε μαζι και ειναι περιπου 20 με 25 αυτος!
 
Back
Top