H φώτο με το μπάνιο είναι απίθανη! Δοκίμασες να δεις αν θα έκανε κάποιο απο τα δύο μπάνιο μαζί σου; Εγώ παίρνω τη Winter στο μπάνιο κι επειδή το τηλέφωνο του ντουζ έχει θέση να το βάζεις και ψηλά κάνει μπάνιο μαζί μου .
Και ο Λίνκ και η Ίνα με το που θα βγούνε από το κλουβί πετάνε σε όλα τα δωματιστμια βόλτα και έρχονται μαζί μου μετά στην κουζίνα όπου τούς αλλάζω το νερό και κμτσ φαγητά. Πέρα από το να πιούνε νερό από την βρύση δεν δοκίμασε ποτέ κάποιο να μπει κάτω από την βρύση για μπάνιο. Στο μπάνιο δεν το σκέφτηκα αλλά θα δοκιμάσω να δω αν θα μπει κανένα κάτω από το τηλέφωνο μιας και ρίχνει το νερό με διασπορά.
Και αναρρωτιόμουν αν είμαι μόνο εγώ τρελός :)Εγώ παίρνω τη Winter στο μπάνιο κι επειδή το τηλέφωνο του ντουζ έχει θέση να το βάζεις και ψηλά κάνει μπάνιο μαζί μου .
χαζή απορία αλλά ξέρουν να κολυμπάνε άραγε;
Όχι και δυστυχώς υπάρχουν και άσχημα περιστατικά με κατοικίδια πουλιά που έχουν πέσει στη θάλασσα και πνίγηκαν. Όταν πρότεινα μπάνιο παρέα εννούσα ντουζ κι όχι "κολύμπι".
Η μικρή είναι μικρή ακόμη για φωλιές Άγγγελε. Και η συγκεκριμένη είναι κι ακατάλληλη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας