Γενικά Ο Φουάς και η Γκρά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nbah
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Οι ίδιες επέλεξαν το σημείο... και όπως ανέφερα παραπάνω δεν υπάρχει φωλιά πλέον... είχαν επιλογές για να τα κάνουν σε 1,5 στρέμα και μέσα σε χόρτα αλλά η επιλογή τους ήταν αυτή.. και κάθε βράδυ εκεί αράζουν. Γι αυτό λέω παραπάνω να κλείσω το σημείο εκεί...

Οι ίδιες επέλεξαν το σημείο... και όπως ανέφερα παραπάνω δεν υπάρχει φωλιά πλέον... είχαν επιλογές για να τα κάνουν σε 1,5 στρέμα και μέσα σε χόρτα αλλά η επιλογή τους ήταν αυτή.. και κάθε βράδυ εκεί αράζουν. Γι αυτό λέω παραπάνω να κλείσω το σημείο εκεί...
Να το κλείνεις πλευρά πλευρά... Να μην χάσουν επαφή και απομακρυνθούν από κει...
Αν και είμαι σίγουρος πως και να αλάξουν τόπο φωλιάσματος... χειρότερα δε θα βρουν... 😀

ή θα το κλείσω ή θα βάλω σκύλο... αν κάλω κουτάβι (για να μεγαλώσει μαζί τους και να συνηθίσει) ελληνικό ποιμενικό θα έχω πρόβλημα λέτε με τις κότες και τις χήνες;

Λογικα οχι. Εφοσον εκπαιδευτει και μεγαλωσει μαζι τους δεν εχεις θεμα. Εαν παρολα αυτα δεν τον εμπιστευεσαι πληρως ενα συρματοσχοινο περιμετρικα του χωρου που βρισκονται, ωστε να τις φυλα απ εξω θα κανει τη δουλεια του και θα τρομαζει επιδοξους θηρευτες..

• Like
Αντιδράσεις: Nbah
Λογικα οχι. Εφοσον εκπαιδευτει και μεγαλωσει μαζι τους δεν εχεις θεμα. Εαν παρολα αυτα δεν τον εμπιστευεσαι πληρως ενα συρματοσχοινο περιμετρικα του χωρου που βρισκονται, ωστε να τις φυλα απ εξω θα κανει τη δουλεια του και θα τρομαζει επιδοξους θηρευτες..

το θέμα είναι οτι είναι ελεύθερες σε όλο το χώρο.. Δεν είναι κλεισμένες... απλά το κοτέτσι κλείνει αυτόματα το βράδυ και ανοίγει το πρωί... Οι χήνες είναι ελεύθερες μέρα - νύχτα...

Ναι αλλα καπως πρεπει να τα συμμαζευεις. Συνηθως οι επιθεσεις γινονται νυχτα αλλα αυτο δεν ειναι παντα κανονας. Παρολα αυτα ειτε τον μαθεις απο μικρο να ναι μαζι τους, ειτε τον εχεις δεμενο κοντα τους τη δουλεια θα την κανει να τρομαζει τον θηρευτη παντως. Δεν ξερω αν λειτουργει οπως με τα προβατα, να ναι δηλαδη ελευθερος μαζι τους τη μερα και τη νυχτα αλλα μπορεις να δοκιμασεις και να μας πεις εσυ αν γινεται!

Γιάννη, παρακολουθούσα όλο αυτόν τον καιρό το θέμα σου με μεγάλο ενδιαφέρον και περίμενα κι εγώ να δω τα χηνάκια... Είναι πραγματικά κρίμα και λυπάμαι πολύ, αλλά αυτά συμβαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τροπο.
Φρόντισε να τις κλείσεις για όσο κρατά η αναπαραγωγική τους περίοδος και στην επόμενη θα έχεις σκεφτεί ενδεχομένως και καλύτερους τρόπους μελλοντικής αποφυγής ατυχημάτων.
Ελπιζω στο καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη... μάλλον θα το παίξω δίδυμο... κατ ' αρχάς κουτάβι και σε επόμενη φάση κλείσιμο...

εμενα η δικια μου βολευεται σε ραστιχο ροδας αλλα μεσα στο παχνι. και να μην ειχαμε σκυλια δεν θα ειχαμε προβλημα γιατι ο χηνος ειναι υπερπροστατευτικος με τη γυναικα του και δεν αφηνει να πλησιασει κανενας. μια μερα αρπαξε το ενα τσοπανοσκυλο απ το αυτι και δεν το αφηνε με τιποτα. μου φαινεται περιερφο που ο δικος σου χηνος αφησε κατι να παρει τα αυγα. μπορει να ηταν και γερακι.

Τελικά σιγά σιγά ξεπερνάμε το σόκ... μετά την απώλεια για κάποιες μέρες η θηλυκιά καθόταν όπου έβρικε ώρες.. σαν να συνέχιζε το κλώσημα... Τώρα σιγά σιγά συνέρχεται...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

σταμάτησα να τις κλαδεύω Γιάννη, τώρα με περνάνε στο ύψος... Που να τις φτάσουν... Το video τραβηχτηκε απο βεράντα 1,5 μέτρο ύψος, σύν το 1,80 μου..

Τελικά σιγά σιγά ξεπερνάμε το σόκ... μετά την απώλεια για κάποιες μέρες η θηλυκιά καθόταν όπου έβρικε ώρες.. σαν να συνέχιζε το κλώσημα... Τώρα σιγά σιγά συνέρχεται...
Έτσι σε πρώτη ανάγνωση αυτής σου της φράσης, σκέφτηκα ότι τελικά για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι τα ζώα έχουν πολλούς τρόπους να θρηνούν ή και να μην αποδέχονται εύκολα τις δυσκολίες τους.

Τέλεια κάλυψη για ασφάλεια, φτου φτου φτου!
trote-skordo-katapolema-akomi-ke-tin-anaptixi-kakoithon-ogkon-520x245.jpg

Back