Λιών πεθαίνω χάνομαι! Να το χαίρεστεεεεεεεεεε! Να τα χαίρεσαι βασικά όλα αλλά μια αδυναμία προς τα σκυλιά και κυρίως στα κουτάβια την έχω το παραδέχομαι!
Λιών πεθαίνω χάνομαι! Να το χαίρεστεεεεεεεεεε! Να τα χαίρεσαι βασικά όλα αλλά μια αδυναμία προς τα σκυλιά και κυρίως στα κουτάβια την έχω το παραδέχομαι!
ΤΕΛΕΙΑ είναι! Ημιαιμάκι; Αδεσποτάκι;μα δεν είναι μιά κυρία;
ΤΕΛΕΙΑ είναι! Ημιαιμάκι; Αδεσποτάκι;
Η οποία καλό θα ήταν μετά από την γέννα να στειρωθεί να μην κάνει και άλλα 8 !είναι το τελευταίο απο γέννα 8 μικρών μιας ημίαιμης που εχει μια φίλη..
Η οποία καλό θα ήταν μετά από την γέννα να στειρωθεί να μην κάνει και άλλα 8 !
ναι Ανέστη.. Φέτος έκανε αλλού φωλιά αρχικά.. και όπως το περίμενα τα πρώτα αυγά της τα χαλάσανε ζούδια πάλι... όμως στο περσινό σημείο πήγα και έβαλα αρχικά τις λαμαρίνες, και μόλις τις συνήθησε πήγε από κάνω και έκανε νέες γέννες.. μόλις έκοψε λίγο πήγα κι έβαλα την πίσω σίτα, και αφού συνέχισε να κάνει αυγά, στο τέλος έβαλα και την μπροστική.. Τωρα έχει μόνο αυτό το άνοιγμα μπροστά και δεν πλησιάζει (έτσι πιστεύω και έτσι δείχνει μέχρι τώρα) κάποιο άλλο ζωντανό να κάνει ζημιά.. ελπίζω να μήν είναι τζούφια τα αυγά μόνο και να πάει καλά...
Το κατάλαβα...όπως κατάλαβες ακολούθησα την περσινή σου συμβουλή Γιάννη...
(misalourisPB ModeratorStaff Member
Να το κλείνεις πλευρά πλευρά... Να μην χάσουν επαφή και απομακρυνθούν από κει...
Αν και είμαι σίγουρος πως και να αλάξουν τόπο φωλιάσματος... χειρότερα δε θα βρουν... )
Όλα καλά θα πάνε, εδώ ζευγαρώνουν τα δικά μου που είναι δυο θηλυκά. Νερό να έχει μόνο στη διάθεσή της για να κάνει μπάνιο όταν θέλει και να μαλακώνουν τα τσόφλια.
Πάντα έχουν νερό και σε κουβάδες και το μπάνιο τους.. αλλά η κυρία μόνο στούς κουβάδες πάει τώρα που κλωσάει.. στο μπάνιο καθόλου...
εσύ τι έκανες τελικά με αγόρι; γιατί σ έχω στο νού μου... και δεδομένου του οτι ανεβαίνω σχεδόν κάθε μήνα Βόλο, αν όλα πάνε καλά κάποιο πρωί θα με δείς με την κούτα φάντη μπαστούνι... :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας