Ευχαριστω...
Ακολουθει ερωτηση...
Ηταν λιγο διστακτικος με κοιτουσε στραβα αλλα τους κατβροχθισε τους σπορους! Να δοκιμασω κατευθειαν στο χερι η να το παω ενναλαξ? Χερι-ταιστρα κ να βλεπω αντιδρασεις σιγα σιγα... Ενα αγχος το εχω μη μου δαγκωσει κανα χερι!
[automerge]1547071246[/automerge]
Μου αρπαξε καποια στιγμη το δαχτυλο απ το πλαι και κουνουσε το κεφαλι του δεξια-αριστερα.. ΣΑΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!
Λογικό να σε κοιτάει έτσι, δεν ξέρει ακόμα πόσο μπορεί να σε εμπιστευτεί. Αγνόησε το... "υφάκι" του και συνέχισε αυτό που κάνεις. Αν πιστεύεις οτι χρειάζεται λίγο ακόμα από την ταϊστρα μη βαλεις στο χέρι σου σπόρους. Δουλέψτε λίγο ακόμα επάνω στο τάισμα μέσω ταϊστρας και μετά προχωράς. Αραιά και που κάνε ότι σου... "πέφτει" καμιά λιχουδιά στο χέρι για να δεις εάν θα "τσιμπήσει" και θα το φάει.
Το οτι σου άρπαξε το δάκτυλο μπορει να έχει ενα σωρό εξηγήσεις ανάλογα με τη "δύναμη" που το έκανε. Είτε "δώσε μου κι άλλο" είτε "φύγε, φτάνει τώρα". Θα μάθεις να τον καταλαβαίνεις σιγά σιγά.
Για να σε δαγκώσει πολύ δυνατά θα πρέπει κάτι να του κάνεις, δεν θα το κάνει έτσι για... Πλάκα. Αν τον βλέπεις εκνευρισμένο άφηνε τον λίγο να ηρεμήσει και θα ξανάρθει αυτός κοντά σου όταν θέλει. Εννοώ μην τον "κυνηγάς" για να έρθει, κάτσε ήρεμα (έστω με το φαγητό στο χέρι) και άστον να πλησιάσει αυτός.
Τελευταία επεξεργασία: