Φροντίδα Ο ύπνος της Τούκη (Αλεξανδρινού)

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης takis1964
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εχεις δικαιο Ανεστη μετα απο 10 λεπτα ηταν επανω! Την Μαρια την ακουει στις εντολες, και ωρες ωρες σπάει το κορμι της κ πεταει τον πωπο για χαδια! Α εδω και μια βδομαδα κατεβαινει στο πατωμα κ σουλατσαρει πραγμα που δεν εκανε ποτε της!
[automerge]1552492175[/automerge]
Τι ηλικία έχει;
3 ετων και 3 μηνων

Μεγάλωσε το κορίτσι. Είναι πολύ όμορφο να τη βλέπεις να αλλάζει συμπεριφορά σε κάθε φάση της ζωής της.
Γιαυτο παρε αρσενικο μηπως και εχουμε απογόνους 😎αφου παρεις μονοκατοικια πρωτα

Γιαυτο παρε αρσενικο μηπως και εχουμε απογόνους 😎αφου παρεις μονοκατοικια πρωτα
Αυτό εύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να φύγω μια μέρα από το κλουβί που ζω και να γυρίσω στη μονοκατοικία μου για να μπορώ να αποκτήσω ένα τέτοιο τερατινι ή και δύο 😋
Εσύ, που ζεις σε μονοκατοικία, δεν το σκέφτεσαι; 😁

Αυτό εύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να φύγω μια μέρα από το κλουβί που ζω και να γυρίσω στη μονοκατοικία μου για να μπορώ να αποκτήσω ένα τέτοιο τερατινι ή και δύο 😋
Εσύ, που ζεις σε μονοκατοικία, δεν το σκέφτεσαι; 😁
Το σκεφτομαι αλλα καιροφυλακτει παντοφλα 39 νουμερο🥶

Το σκεφτομαι αλλα καιροφυλακτει παντοφλα 39 νουμερο🥶
😂
Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα ζητήματα το άτομο που περνάει όλη την ημέρα μαζί τους και καθαρίζει το σπίτι έχει τον πρώτο λόγο. Και είναι λογικό και δίκαιο 😊

Παιδια οι ορμονες στο κοκκινο! 🙄Καποιες μερες που η σύζυγος αργει να σηκωθει, ανεβαζω το κλουβι επανω και ανοίγοντας την πορτα του περνα στο κυριο σπιτι του! Οταν λοιπον την ξεσκεπαζω αυτη αμεσως κατεβαινει στο πατωμα και προσπαθει να με τσιμπησει ισως με το ενστικτο προστασιας της φωλιας της, πραγμα που δεν κανει με την Μαρια η οποια βαζει κανονικα το χερι της και την πιανει! Σημερα λοιπον για να μετριασω το βαρος του κλουβιου δεν το σηκωσα απο τις χειρολαβες αλλα το επιασα απο πανω στις πλευρες, ανεβαινοντας τις σκαλες αρχισε με λυσσα να ανεβαινει το κλουβι στοχευοντας τα δακτυλα μου! Προλαβαινω λεω 😵 , αλλα ματαια, στο τσακ πριν το αφησω κατω ενοιωσα την καυτη ανασα της στο μεσαιο δακτυλο! 😡Φοβερος πονος και αιμα! Ας προσεχα, δεν παιζεις με τις ορμονες της Τουκη! 🙄 Εκεινη την ωρα μπαινει η Μαρια, κοκκαλο η Τουκη, γατουλα εισεπραξε τα χαδια της! 🧐Τελικα αυτες οι ορμονες ειναι επιλεκτικες 🙄😳

Back