Τέλειος.. Καλωσόρισες στο γκρουπ των αλανιών κοκατίλ :)Και φτάσαμε εδώ! Αντε να δουλέψεις μετά! View attachment 61898
Τέλειος.. Καλωσόρισες στο γκρουπ των αλανιών κοκατίλ :)Και φτάσαμε εδώ! Αντε να δουλέψεις μετά! View attachment 61898
Ναι κι εγώ δε το θεωρησα σωστό γι αυτό τα αναφέρω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το λες να ξέρω Ησυχία δεν έχει αλλά όχι άλλα μολύβιαΕγώ να σου πω την αλήθεια τα μολύβια πλέον τα κρύβω. Πριν 4 μήνες ο μικρός μου έκανε εμετό. Του έδωσα καρβουνακι και τις επόμενες μέρες ήταν μια χαρά. Όταν πριν έναν μήνα πήγα τυχαία στον πτηνιατρο για προληπτικές εξετάσεις και το ανέφερα με ρώτησε με τι είχε έρθει σε επαφή εκείνη την ημέρα. Η απάντηση ήταν μπρόκολο, αυγό, τετράδια, μολύβια. Μου είπε να μην τον αφήνω ποτέ να παίζει με μολύβια για να μην δηλητηριαστεί. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν ευσταθεί γιατί δεν το έχω ξανακουσει αλλά φύλαγε τα ρούχα σου.
Άλλη κατάσταση!Τέλειος.. Καλωσόρισες στο γκρουπ των αλανιών κοκατίλ :)
Όντως δεν έχουν ησυχίαΝαι κι εγώ δε το θεωρησα σωστό γι αυτό τα αναφέρω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το λες να ξέρω Ησυχία δεν έχει αλλά όχι άλλα μολύβια
Ναι ναι.. Πως ο μαθητής λέει την εφαγε ο σκύλος μου την έκθεση.. Έτσι θα λέω κι εγώ την έφαγε ο παπαγάλος μου και δε τη διόρθωσαχαχα! Πολύ ωραίος ο cookie! Να τον χαίρεσαι!
Υ. Γ. Έκθεση lower είναι αυτό?
Πράξη πρώτη
Και αυτή ήταν η πρώτη πρώτη μας επαφή πριν δύο μέρες. Κάτι μου λέει ότι ήθελε να μου δείξει ποια θα είναι η σχέση μας από δω και πέρα! View attachment 61445
Και τώρα πια είμαστε κάπως έτσι. Λέω να μη ξαναπάω δουλειά.
View attachment 61444
ΥΓ Αγαπάει κι εσάς να βάζει στο στόμα τα μαλλιά σας; (να σημειώσω ότι προϊόντος περιποίησης πέρα από τα του μπάνιου δε χρησιμοποιω)
θα γίνει κι αυτό δε μπορεί.. Βέβαια δε νομίζω να υπάρχει θέμα γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι η παλαβη με τον παπαγάλο που μιλάει όλο γι αυτό!Και καλα το ότι την έφαγε ακούγεται νορμάλ, αν της ρίξει κανένα "παράσημο" να δω τι θα πεις.
Υ. Γ. Κούκλος ο πιτσιρικάς!
Εμένα με τα σκουλαρίκια πρόσφατα ανέπτυξε μια αγάπη! Τα μαλλιά σταθερά αγαπημένα!Ναι το ξερω, Βασικα ειναι αδυνατο να κοψει χρυση αλυσιδα ωστε να καταπιει κατι, απο την αλλη δεν ειναι καλο να δαγκωνει κατι σκληρο για το ραμφος του, Συνηθως παει για κουμπι η φερμουαρ ( πλαστικα) αλλα αν δει την αλυσιδα ορμαει ισως επειδη γυαλιζει αλλα δεν το αφήνω το τραβάω
! Για να ξεφεύγουμε από την κλασική δικαιολογία! Αυτό είναι πιο πρωτότυπο και αστείο!Έτσι θα λέω κι εγώ την έφαγε ο παπαγάλος μου και δε τη διόρθωσα
Ευχαριστούμε πολύΚαλησπέρα Ειρήνη! Το cockatiel σου έχει γίνει ένα "κομμάτι" της καθημερινότητας και της ψυχής σου! Έχετε γίνει φιλαράκια! Μπράβο σας! Χαίρομαι πολύ!
! Για να ξεφεύγουμε από την κλασική δικαιολογία! Αυτό είναι πιο πρωτότυπο και αστείο!
Θα ναι το θέμα του μήνα προφανώς! Θα τα πούμε και στο σχολείο τα νέα μας κι όπου σταθούμε μάλλον!Ευχάριστα νέα! Μπράβο! Έχουν διαίσθηση τα ζώα! Θα χάρηκε πολύ και ο ανιψιός σου με την επαφή που είχε με τον Cookie!
Έτσι το κόβω κι εγώ! Σε σταμάτησε να το λέει!Να είσαι σίγουρη πως θα το μάθει όλος ο πλανήτης! Μπράβο σας!
Πόσο σωστό και όμορφο, σίγουρα έτσι γίνεται!.. Πίστευα ότι άμα νιώσει ότι αγαπιεται θα ανταποκριθεί! Το σίγουρο είναι ότι δεν τον αλλάζω με τίποτα!
Ισχύει, τα μολύβια περιέχουν μόλυβδο, οπότε τα πουλιά που ασχολούνται με αυτά, κινδυνεύουν από ισχυρή δηλητηρίαση...Εγώ να σου πω την αλήθεια τα μολύβια πλέον τα κρύβω. Πριν 4 μήνες ο μικρός μου έκανε εμετό. Του έδωσα καρβουνακι και τις επόμενες μέρες ήταν μια χαρά. Όταν πριν έναν μήνα πήγα τυχαία στον πτηνιατρο για προληπτικές εξετάσεις και το ανέφερα με ρώτησε με τι είχε έρθει σε επαφή εκείνη την ημέρα. Η απάντηση ήταν μπρόκολο, αυγό, τετράδια, μολύβια. Μου είπε να μην τον αφήνω ποτέ να παίζει με μολύβια για να μην δηλητηριαστεί. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν ευσταθεί γιατί δεν το έχω ξανακουσει αλλά φύλαγε τα ρούχα σου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας