Τέλεια! Καλή του όρεξη!
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε Τα ταραξαμε κανονικά! Με λίγο άνηθο μαζίΤέλεια! Καλή του όρεξη!
Μπράβο! Πολύ θρεπτικά και τα δύο χορταρικά! Καλό που τα τρώει!Ευχαριστούμε ευχαριστούμε Τα ταραξαμε κανονικά! Με λίγο άνηθο μαζί
Νομίζω πιο ακριβές θα ήταν το "θόλωσε το μάτι του με το που τα είδε"Μπράβο! Πολύ θρεπτικά και τα δύο χορταρικά! Καλό που τα τρώει!
χαχα... Και μένα πρόσφατα τον ανακάλυψε και τον λάτρεψε!View attachment 62012 Η μαμά καθαρίζει μαϊντανό! Ας χωθώ κι ό,τι πιάσω
Δεν είχε τρελαθεί όταν του τα έβαλα η αλήθεια είναι αλλά τώρα μόλις συμμετείχε στη δραστηριότητα του φάνηκαν λουκούμι μάλλονχαχα... Και μένα πρόσφατα τον ανακάλυψε και τον λάτρεψε!
Δίνε και φυλλαράκια σκέτα...
Δεν έχω καν μπανιέρα... Τον πάω στο μπάνιο και μόλις βλέπει το ψεκαστήρι καταλαβαίνει και ανοίγει φτερά... Αν δεν τα ανοίξει τον ψεκάζω μία να δω αντίδραση και αν θέλει καλώς, αλλιώς την επόμενη... Εκτός κλουβιού και κανένα άγχος, καμία πίεση.Ερώτηση! Με το θέμα του μπάνιου τι κάνετε γενικά; Ο δικός μου αρνείται πεισματικά να μπει σε πάσης φύσεως μπανιέρα που του έχω βάλει και ο κτηνιάτρος με απέτρεψε από το ψέκασμα που όπως μου είπε του δημιουργεί άγχος! Διάβασα ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για το μπάνιο στα πτηνά εδώ στο φόρουμ αλλά πραγματικά ο δικός μου ΔΕΝ έρχεται!
Ούτε εγώ έχω.. Εννοούσα αυτοσχέδια πάσης φύσεως μπολ διάφανο που διάβασα ότι χρειάζεται κλπ.. Τίποτα.. Και δε θέλω να τον αγχωσω με το ψέκασμαΔεν έχω καν μπανιέρα... Τον πάω στο μπάνιο και μόλις βλέπει το ψεκαστήρι καταλαβαίνει και ανοίγει φτερά... Αν δεν τα ανοίξει τον ψεκάζω μία να δω αντίδραση και αν θέλει καλώς, αλλιώς την επόμενη... Εκτός κλουβιού και κανένα άγχος, καμία πίεση.
Του έβαλα κεχρί από το μια άκρη μια μέρα.. Μπήκε βγήκε πήρε το κεχρί κύριος και συνέχισε τα δικά του. Καμία σημασία το νερό!Δεν έχω καν μπανιέρα... Τον πάω στο μπάνιο και μόλις βλέπει το ψεκαστήρι καταλαβαίνει και ανοίγει φτερά... Αν δεν τα ανοίξει τον ψεκάζω μία να δω αντίδραση και αν θέλει καλώς, αλλιώς την επόμενη... Εκτός κλουβιού και κανένα άγχος, καμία πίεση.
Αυτό...άμα τα συνδέσουν (ψεκαστήρι και μπάνιο), καταλαβαίνεις αμέσως αν θέλει ή οχι με το που το βλέπει.Τωρα του διχνω το ψεκαστικο κ ερχεται για μπανιο
Εμένα έρχεται όταν άκουει βρύση κάνω το νερό χλιαρό και βουτάει στα χέρια μου!Τι να πω θα δοκιμάσω πάλι με αυτό Μέχρι που σκέφτηκα να ψεκαστω κι εγώ μπας και το πάρει για παιχνίδι Ο γιατρός μου είπε να τον αφήσω να έρθει μόνος του όταν πλένω πιάτα ή κάτι τέτοιο! Αλλά θα μου χει γίνει μαύρος μέχρι να το πάρει απόφαση!
Οοριστε! Ο δικός μου ασυγκίνητος τίποτα.. Κάθε μέρα μαζί μου τον έχω δίπλα στο νερό ούτε κίνηση..Εμένα έρχεται όταν άκουει βρύση κάνω το νερό χλιαρό και βουτάει στα χέρια μου!
Κάθε μέρα μαζί μου τον έχω δίπλα στο νερό ούτε κίνηση..
100% Κουκλάκι και πεντακάθαρο φαίνεται :)φαίνεται αυτό εδώ το μούτρο για πονηροφατσα;
Αν συνεχίσει έτσι ο βρωμιαρακος μου δε θα τον γνωρίζουμε!100% Κουκλάκι και πεντακάθαρο φαίνεται :)
Αγαπιόμαστε αφού! Ευχαριστούμε!Παιδί μου αυτό λάμπει! Έξοχα! Συνεχίστε έτσι! Μπράβο σας!
Απαπαπα μην το ξαναπείς!View attachment 62028 φαίνεται αυτό εδώ το μούτρο για πονηροφατσα;
Μας έχει πάρει τα μυαλά!Α
Απαπαπα μην το ξαναπείς!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας