Το βρίσκω "τριμμένο"...
Ναι, ειναι πολυ λεπτο για τον Σπυρο;
Εχουν το τριμμενο και την πουδρα (σκονη) που ειναι για αυγοτροφη κτλ
Το βρίσκω "τριμμένο"...
Δεν ξέρω βρε... Μέχρι χθες δεν ήξερα ότι τρώγεταιΝαι, ειναι πολυ λεπτο για τον Σπυρο;
Κουκλάκι ζωγραφιστεί να τον χαιρεσαιΕπιτέλους πήγα στο νέο μου σπίτι... Η μαμά μου ανυπομονούσε και να μα ι! Θα επιστρέψω με νέα παρουσιαση, απλά μαμά μου η ανυπόμονη ήθελε να με δείξει.. Έχει χαζεψει από την πολύ χαρά που ήρθαView attachment 61425
Δεν ειναι; ️️️️Άχου το μωρέ το γλυκάκι! Για φάγωμα είναι!
Τα ρουφαωΑχου δαχτυλακια όμορφα δεν τα φιλάς καθόλου;
Πως να μην κάνω τα πάντα για αυτόν ρε Γιώργο...; ️️️️Για φάγωμα είναι...
Είναι κούκλαρος...
φτου φτου
Κουκλάκι ζωγραφιστοΑφού ηρέμησε η μάνα μου είπε να βγάλει βεράντα να πιει ένα καφεδάκι ηρεμαView attachment 64785View attachment 64786View attachment 64786View attachment 64785
️️️️Είναι να μην σε λιώνουν Σισσυ μου;Αχ αυτό το βλεμματάκι.
View attachment 64788 View attachment 64789
αλλά και το τρυφερό του ποδαράκι!
Πιο γλύκας δε γίνεται! Πανέμορφο και ήσυχο!
Εύα, σου είπε πτηνιατρος ότι δεν πρέπει να βγαίνουν όσο ακολουθούν κάποια θεραπεία; Για ποιο λόγο;Το βίντεο το είδα δύο φορές... Στο χαρτί φαίνεται καθαρά πως έχει κάνει διάρροια...
Στο μπολακι τι του έχεις; Όσο δίνεις το φάρμακο μην δίνεις κάτι άλλο εκτός σπόρους...
Και όσο το βγάζεις έξω δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει χρήση το φάρμακο...
Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια και να γίνομαι κουραστική αλλά όταν πρόκειται για την υγεία των πουλιών μας πρέπει όσο γίνεται να κάνουμε το σωστό για το καλό τους και μόνο...
[automerge]1562267807[/automerge]
Το βίντεο το είδα δύο φορές... Στο χαρτί φαίνεται καθαρά πως έχει κάνει διάρροια...
Στο μπολακι τι του έχεις; Όσο δίνεις το φάρμακο μην δίνεις κάτι άλλο εκτός σπόρους...
Και όσο το βγάζεις έξω δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει χρήση το φάρμακο...
Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια και να γίνομαι κουραστική αλλά όταν πρόκειται για την υγεία των πουλιών μας πρέπει όσο γίνεται να κάνουμε το σωστό για το καλό τους και μόνο...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας