ομορφιές
Είναι λιχουδικο το αγοράκι μουομορφιές
Δεν λες να είναι Ζωή μου να παίρνει τις απαραίτητες βιταμίνεςΛιχουδικο γαλάζιο πιτσιρίκι
Τι γλυκό! ️️️
Αν σου πω μαζί σου. Ασ όψεται ο φόβος της παπαγαλομαναςΠαρακινδυνευμένο αυτό που θα πω... αλλά είναι κουκλί, με φτέρωμα και ματάκια ολοζώντανα, έχει όρεξη, τρώει, πίνει, φαντάζομαι παίζει και κελαηδάει... Οι κουτσουλιές του ήταν μια χαρά...
Λίγο τζάμπα οι θεραπείες;
Ψυχραιμία, το προσόν της καλής μάνας ή παπαγαλομάναςΑν σου πω μαζί σου. Ασ όψεται ο φόβος της παπαγαλομανας
Αντε σε λίγο θα σου λέει "τι ντοματίνι; Κόψε λίγο αγγουράκι, βαλε λίγη φέτα να φαμε μια σαλάτα της προκοπής"Και το ντοματινι από την τη γλάστρα μαςView attachment 65165
Απ την τόση λαιμαργία του κ. Διονυση να είμαι σίγουρη πως θα το πει...Αντε σε λίγο θα σου λέει "τι ντοματίνι; Κόψε λίγο αγγουράκι, βαλε λίγη φέτα να φαμε μια σαλάτα της προκοπής"
Βάσω έχω ίδια κλουβια με εσένα και αγοράζω αυτές τις πατηθρες... Μπαινουν εύκολα ανάμεσα στα κάγκελα...
εχω δυο τετοιεσ που λεσ μεσα απλα εδω φαινεται η τριτη κ πιο λέπτη,Ευα μου, αν δεις σε αλλεσ φωτογραφιεσ θα τισ διακρινεισ..σε ευχαριστω πολυ ομως για την διευκρινηση!Βάσω έχω ίδια κλουβια με εσένα και αγοράζω αυτές τις πατηθρες... View attachment 65398Μπαινουν εύκολα ανάμεσα στα κάγκελα...
Είναι της Trixie... Τις αγοράζω 3 και κάτι από το birdmarket έχει 4 μέσα... Πραγματικά είναι ότι πρέπει για τα πόδια τους...
Ούτε μεγάλες, ούτε μικρές...
Αυτές που έχεις είναι καλές και αυτές αλλά έτσι όπως τις έχεις βάλει πιθανόν να μην πατάει/στέκεται άνετα...
Πάρε αυτές οπότε μπορέσεις και θα δεις ότι θα τις ευχαριστηθεί ❣
Στην μέσα μπρόκολο στην πάνω από το κεφάλι του γκριτ με μινεραλ ανακατεμένο και στην άλλη έχω σπόρους τροφήΤέλειος!
Στις ταίστρες τι του έχεις;
Ναι το παιδάκι μου️️️️λιώνει..Ψοφαει για χαδια ο μπαγασας!
Πολύ χρήσιμο κ. Διονυση. Νομίζω έχετε απόλυτο δίκιο.. Δεν θα το ξανακάνω λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ...Τέλειος ο πασάς.
Οταν τον βγάζεις έξω μην τον χαϊδολογάς μεσα στο κλουβί. Και θα εξηγήσω γιατί.
Το να τα βγαζουμε έξω είναι μια στιγμή χαράς και γι' αυτά και για μας πιστεύω. Κάνουν το μπανάκι τους, λιάζονται, κόβουν κίνηση.
Οταν συνηθίσουν το χάδι μεσα στο κλουβί (όπως είχε κάνει και ο δικός μου δερβέναγας) χάνουν αυτή την πολύτιμη ώρα με το να ζητάνε χάδια στα κάγκελα. Χάνουν ώρα παιγνιδιού, ώρα ραχατέματος, ώρα πολύτιμη, τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Οπότε κι εγώ άρχισα να του λέω "παλικάρι μου τα χαδάκια μέσα όταν σε βγάλω. Απόλαυσε τον ήλιο". Κι έτσι το σταματήσαμε και χαιρόμαστε όλοι την "εξοδο".
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας