Στο γνωστό πετ Γιάννη little fellowΣτην πρώτη φώτο τρόμαξα να τον εντοπίσω
Πολύ γλυκούλης όπως πάντα! Αυτά τα παιχνιδάκια που στριφογυριζουν με τις μπιλιτσες μέσα που τα πήρες Βάσω;
Στο γνωστό πετ Γιάννη little fellowΣτην πρώτη φώτο τρόμαξα να τον εντοπίσω
Πολύ γλυκούλης όπως πάντα! Αυτά τα παιχνιδάκια που στριφογυριζουν με τις μπιλιτσες μέσα που τα πήρες Βάσω;
Καλά το κατάλαβα! Είχα βάλει και εγώ ένα στο μάτι αλλά όταν πήγα να το πάρω έλειπαν όλα... Ποίος άλλος θα μπορούσε να τα πάρει, η Βάσω. Είχε και ένα ωραίο τυμπανακι και μια κιθάρα δεν ξέρω αν τα πρόσεξεςΣτο γνωστό πετ Γιάννη little fellow
Θα είναι το επόμενοΚαλά το κατάλαβα! Είχα βάλει και εγώ ένα στο μάτι αλλά όταν πήγα να το πάρω έλειπαν όλα... Ποίος άλλος θα μπορούσε να τα πάρει, η Βάσω. Είχε και ένα ωραίο τυμπανακι και μια κιθάρα δεν ξέρω αν τα πρόσεξες
Ειναι τοσοδουλικο το ζουζουνακι μουΚαλα κι εγω δε τον εβλεπα στη πρωτη φωτο! Λεω αδειο κλουβι μας εβαλε να λιαζεται;
Ούτε κι εγώ τον είδαΚαλα κι εγω δε τον εβλεπα στη πρωτη φωτο! Λεω αδειο κλουβι μας εβαλε να λιαζεται;
Ούτε κι εγώ τον είδα
Π πω τελικά έπρεπε να την ζουμάρω... Ευχαριστούμε)}Και γω δυσκολεύτηκα... Πανέμορφο και όμορφο, πολύχρωμο περιβάλλον στο κλουβί!
Ναι το γλυκάκι μου όσο περνάει ο καιρός δενομαστε ακόμα περισσότερο και με έχει ξετρελάνει ο μπαγασας ️️️Δεν τον είδα στην πρώτη φωτογραφία!
Η δεύτερη όμως δικαιολογεί τη θέση του, βολεύτηκε και ξύνει το κεφαλάκι του! ️️️
!Ετσι για να κανω την διαφορα θα πω οτι εντοπισα την μπλε χνουδωτη μπαλιτσα... Με ζουμ βεβαια
Σε ευχαριστώ πολύ ΠαυλοΒάσω δεν μπόρεσα να διαβάσω 20 σελίδες αναρτήσεις αλλά παρόλα αυτά να τον χαίρεσαι είναι όντως μια χνουδωτή γλυκιά μπαλίτσα.
Ειναι μια Χαρούλα Σίσσυ μου αλλά κι εμάς μας έχει κάνει πολύ χαρούμενος ξεχνιόμαστε από την καθημερινότητα... χαχαΕυτυχισμένος ο μπουλούκος σου Βάσω!
Ανέστη... Να ναι καλά... Δεν έχει πια προτίμησεις... Του αρέσουν όλα...Τζιμάκο το τρως το φαΐ σου βλέπω.
Πολύ σωστά... Θα πρέπει να πάρω ζυγαριά... Εμένα δεν μου φαίνεται... Αλλά για αυτό με βοηθάτε μόνο εσείς...Είναι ώρα να αρχίσετε τα ζυγισματάκια παρακαλώ! Και με αποδείξεις
Τι βάρος έχουν οι παπαγάλοι σας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας