Και εμένα το ίδιο λέει Σισσυ. Μάλλον μας έχει χακαρει ή ΒάσωΔεν μπορώ να το δω, γράφει πως είναι απόρρητο βίντεο Βάσω μου...
Ευχαριστώ!Ναι τώρα με άφησε. Γλυκουλι ο Τζιμακος!
Από ομιλία Σισσυ μου, άλλο καλό συνέχεια του μιλάω φαίνεται να θέλει να πει κι άλλα αλλά όχι τόσο καθαράΕκτός του τσούκου τσούκου, δίνει και ρουφηχτά φιλάκια ο γλυκούλης! Το παιδί είναι έτοιμο να μιλήσει Βάσω... Δώσε έμφαση σε μικρές λέξεις με κάποιο ''νόημα'' πχ έλα, τι κάνεις; κτλ
ΠανέμορφοΤρώμε φύτρες κ μας αρέσουνε πολύ πολύ View attachment 66839View attachment 66841
Τζιμακος και πεντικιούρ στη πενα
Καλή του όρεξη! Καλά ρε Βάσω σαν την γιαγιά μου και εσύ. Μου βάζει στο πιάτο πολύ περισσότερο από αυτό που μπορώ να φάω
! Μην λες τέτοια Αντώνη γιατί δεν με βλέπω καλάΤης την λες με τροπο για την ηλικια της;
Εσένα... Κάπου θα σε πετύχω... Μικρή πόλη είναι το ΑγρίνιοΚαλή του όρεξη! Καλά ρε Βάσω σαν την γιαγιά μου και εσύ. Μου βάζει στο πιάτο πολύ περισσότερο από αυτό που μπορώ να φάω
Τα μαντάτα θα τα μάθεις σύντομα ΑντώνηΤης την λες με τροπο για την ηλικια της;
Κι εγω αλλά επειδή είναι καλοκαίρι Γιώργο δεν τις αφήνω παραπάνω...Τέλειος!
Τις αφήνω λίγο παραπάνω εγώ να μεγαλώσουν...
Καλή του όρεξη του τζιμακου!
Ααα... Καλά αν δει πιάτο Ζωή... Παρατάει οτιδήποτε τρώει... Εκτός από σπόρους chia...,μπαίνετε κι εσείς μέσα στα πιάτα;
Κούκλος
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας