"Δεν είμαι λιχούδης απλά δοκιμάζω τα φαγητά από υπευθυνότητα μπας και ειναι χαλασμένα και παθει κανείς τίποτα"
Κούκλος ο νέος.
Κούκλος ο νέος.
Ευτυχώς είναι φαγανουλης κ. Διονυση"Δεν είμαι λιχούδης απλά δοκιμάζω τα φαγητά από υπευθυνότητα μπας και ειναι χαλασμένα και παθει κανείς τίποτα"
Κούκλος ο νέος.
Κανέλα είναι @Sissy μου απορώ πως εσύ δεν το κατάλαβεςΜια χαρά τα πάει ο μικρός εξερευνητής σου!
View attachment 65812
Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να είναι αυτό το καφέ, που του έχεις βάλει στο κλουβί Βάσω μου...
Τι να σου πω Βάσω μου, μου πέρασε από το μυαλό αλλά το απέρριψα... λόγω μεγέθους; δεν μου ''πήγαινε'' Μέχρι λεπτή στεγνωμένη φέτα από πεπόνι μου ήρθε στο μυαλό...Κανέλα είναι @Sissy μου απορώ πως εσύ δεν το κατάλαβες
Ναι, από το χρώμα και το πάχος του ξύλου για κασσία δείχνει... Κάνε σύγκριση με τις φωτογραφίες, η κανέλα δεν ''κοκκινίζει'' και είναι λεπτόφλουδη.Ααα λες; από μαγαζί με βιολογικά το πήρα...
Τέλεια πολύ καλά νεαΠαιδιά καλημέρα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Τζιμακος σταμάτησε να κοιμαται κάτω... Από τις διακοπές τον παρατηρούσα και δεν βολεύονται μάλλον, οπότε όλα καλά ήταν περαστικό, χθες που ήρθε ξανά στο δωμάτιο του όταν τον πρώτο έβαλα μέσα στο κλουβάκι του μετά το νανούρισμα πήγε να κοιμηθεί κάτω ξανά αλλά ανέβηκε τελικά πάνω στην πιο ψηλή μάλιστα πατηθρα επίσης παρατήρησα ότι όταν άλλαξε περιβάλλον δεν είχε ορεξουλες με το που ήρθε όμως σπίτι του...
Ευχαριστώ ΜιχάληΤέλεια πολύ καλά νεα
Σε ευχαριστώ πολυ Γιωργο Είναι μικρά μπλε λουκουμακια όντωςΠοπο αυτά τα μπλε με τρελαίνουν! Να το χαίρεσαι!
Λογικά όλα αυτά τα περισσότερα ετσι καπως αντιδρουν, εξαιρείται ίσως ο γεροντοκόρος μου που παραδόξως στο θέμα του ύπνου δεν είχε ποτέ κανένα θέμα.Παιδιά καλημέρα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Τζιμακος σταμάτησε να κοιμαται κάτω... Από τις διακοπές τον παρατηρούσα και δεν βολεύονται μάλλον, οπότε όλα καλά ήταν περαστικό, χθες που ήρθε ξανά στο δωμάτιο του όταν τον πρώτο έβαλα μέσα στο κλουβάκι του μετά το νανούρισμα πήγε να κοιμηθεί κάτω ξανά αλλά ανέβηκε τελικά πάνω στην πιο ψηλή μάλιστα πατηθρα επίσης παρατήρησα ότι όταν άλλαξε περιβάλλον δεν είχε ορεξουλες με το που ήρθε όμως σπίτι του...
Εννοείται πως τον λατρεύω κ. ΔιονύσηΚούκλος ο Τζιμακος. Να τον προσέχεις και να τον αγαπάς όπως κι αυτός.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας