ευχαριστούμε Ζαχαρίασουπερ ο μικρος! Μπραβο!
ευχαριστούμε Ζαχαρίασουπερ ο μικρος! Μπραβο!
Κουκλακια και τα τρία ζουζούνια σου. Να τα χαίρεσαιΣε ευχαριστώ πολύ πολύ Γιάννη! Είναι το μωρουλινι μου❣
[automerge]1554045796[/automerge]
Να και μια φωτογραφία με την οικογένειά μου που με αγαπούν κ αγαπώ πολύView attachment 61757
Σε ευχαριστώ πολύΚουκλακια και τα τρία ζουζούνια σου. Να τα χαίρεσαι
Τυχερός ο μικρούλης
Σε ευχαριστώ πολύ Ζωή μου.. Είναι όλοι τους χαρούμενοι κ εγώ τα καμαρώνω!Κουκλακια και τα τρία ζουζούνια σου. Να τα χαίρεσαι
Τυχερός ο μικρούλης
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Γιώργο!Οκ άγγιξε την κορυφή της γλυκύτητας!
Τέλειος!
Σε ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου... Πίστεψέ από χαρά άλλο τίποτεΝα χαίρεσαι όλα τα...♡ζαχαρωτά σου Βάσω!
Να χαίρεσαι όλα τα...♡ζαχαρωτά σου Βάσω!
Σε ευχαριστώ πολύ Αμβρόσιε για τα καλά σου λόγια και εγώ χαίρομαι που γνώρισα σε αυτό το φόρουμ τόσο καλούς κ δοτικους ανθρώπουςΘαυμάζω και καμαρώνω Βάσω την υπέροχη και ενωμένη οικογένεια σου! Τα παιδάκια σου είναι γλυκά και χαμογελαστά! Μπράβο! Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα! Να είστε πάντα όλοι σας καλά!
Να είσαι καλά Βάσω! Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για αυτό! Μας τιμάς!Σε ευχαριστώ πολύ Αμβρόσιε για τα καλά σου λόγια και εγώ χαίρομαι που γνώρισα σε αυτό το φόρουμ τόσο καλούς κ δοτικους ανθρώπους
Όχι, είμαι κατά σε αυτό απλά είναι μωράκι ακόμα δυόμιση μηνών..Πολυ ομορφο Βασω!
Εχεις κοψει φτερα στο μικρο;
Δεν θυμαμαι να το εχεις αναφερει, γι αυτο ρωτω.
Επιτέλους Γιάννη ηρθεεεε ο μικρός μέχρι να το εξερευνησει ήθελε μόνο πάνω στο χέρι μου αλλά εντάξει απλά θέλει να είμαι κ εγώ δίπλα του μέχρι να το μάθειΑχα! Ώστε ήρθε η μεγάλη μέρα! Και βλέπω πως ο μικρός άρχισε κιόλας την εξερεύνηση! Τέλειο είναι Βάσω!
Ευχαριστούμε Ζωή μουΠολύ ωραίο! Να το χαρεί το κουκλάκι σας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας