Καλά δεν φαντάζεσαι Ζαχαρία τι πλάκα έχουν!ε να μη παιξει κι αυτο! ζηλεψε!
Εεε καλά. αυτό εννοείται... προσπαθεί να πιάσει ότι κουνιέται στην οθόνηΚαι ως σύγχρονος παπαγάλος παίζει στο...ράμφος τα ηλεκτρονικά!
! Να ήταν η ζήλεια ψώρα! Σαν παιδάκι και αυτός! Του αρέσει η τεχνολογία!Όταν παίζει ο μικρός Nintendo και θέλω κι εγώ..View attachment 62238View attachment 62238View attachment 62239
Έτσι είναι οι αδυναμίες! Τον αγαπάς, τον φροντίζεις και τον νοιάζεσαι πολύ και έχεις την συμπάθεια του! Χαίρομαι που έχει καλή σχέση και με την οικογένεια σου!ευτυχώς τα πει με όλους μας καλά αλλά λατρεύει. Ποιον άλλον... Τη μαμά.,
[automerge]1555228003[/automerge]! Να ήταν η ζήλεια ψώρα! Σαν παιδάκι και αυτός! Του αρέσει η τεχνολογία!
Έτσι είναι οι αδυναμίες! Τον αγαπάς, τον φροντίζεις και τον νοιάζεσαι πολύ και έχεις την συμπάθεια του! Χαίρομαι που έχει καλή σχέση και με την οικογένεια σου!
Είμαστε βέβαιοι για αυτό! Μας το έχεις αποδείξει! Όλα τα ζώα εκτιμούν το καλό που τους κάνουμε!Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για αυτόν Αμβρόσιε και πιστεύω έχει καταλάβει την αγάπη που του έχω
Ευχαριστώ πολύ πολύ!Είμαστε βέβαιοι για αυτό! Μας το έχεις αποδείξει! Όλα τα ζώα εκτιμούν το καλό που τους κάνουμε!
Ζωή, δεν σήκωσε κεφάλι...Αχ μωρέ τι γλυκούλης!
Εμείς δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμη.
Σε ευχαριστώ πολύ Αμβρόσιε... Είναι πραγματικά τοοσοο γλυκόςΚαλησπέρα Βάσω! Ανάρπαστες οι φράουλες! Γευστικό μενού! Τόσο γλυκός που είναι του αξίζουν γλυκιές φράουλες! Καλή του όρεξη!
Ναι το ξέρω τις έπλυνα πολύ ώρα φάγαμε όλοι!Γλύκας!
Οι φράουλες θέλουν πάντως πολύ καλό πλύσιμο (ακόμα και για μας)..
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Μα τι παιδί είναι αυτό! Πανέμορφος και γλυκούλης Βάσω! Να τον χαίρεσαι!
Καλά, δεν σήκωνε κεφάλι Σίσσυ..όταν δε λερώθηκε.. Έλιωσα...Καλά φραουλοτραπεζώματα Jim άκο
Οι φράουλες έχουν μεγάλο, σουξέ! Όλα τα παροτλάκια πρέπει ξετρελαίνονται μαζί τους!
Αφού μέχρι και ο Μάριος έτρωγε (μόνο) τα σποράκια όμως (η σάρκα βλέπετε λερώνει, μυτούλες και όχι μόνο)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας