Καλορίζικο το πάρκο :)
https://community.petbirds.gr/attachments/img_20190404_161806-768x1365-jpg.61913/?hash=c452f6c16459744a89e402315b01b4b0
Βάσω μου πρόσεξε, βλέπω σε πολλά σημεία πως έχει κόλλα Δεν είναι το ''καλύτερο'' ν΄αρχίσει το μικρό ν΄ασχολείται με αυτήν.
Βρε Ανέστη μου φαίνεται παραμεγαλωσε... με τόσο φαγητό που ρίχνει.. Πάντως δεν έχω παράπονο, στην αρχή τα φρούτα κ λαχανικά απλά τα τσιμπολογουσε αλλά τώρα τα τρώει τα περισσότερα με ευχαρίστηση...Ωραίος ο Τζιμάκος και το πάρκο του αλλά αυτός έχει πέσει με τα μούτρα στο φαγητό.
Μακάρι να είχα τέτοια ταλέντο Αμβρόσιε... χειροποίητο μεν αλλά όχι από τα χεράκια μου.. εγώ απλά το διάλεξα...Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα! Γειά στα χέρια, την έμπνευση και την δημιουργικότητα σου! Είναι και φτιαγμένο με την αγάπη σου! Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο! Ένα αριστούργημα υψηλής αισθητικής και σύνθετη κατασκευή! Είναι βέβαιο ότι θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ! Δεν θα φεύγει από εκεί!
Σίσσυ μου, τα πρόσεξα κ εγώ... Είμαι ιδιαίτερα προσεκτική.. ευτυχώς πάνω εκεί που είναι οι πέτρες ανεβαίνει μόνο για να φάει ως τώρα αλλά είμαι από πάνω.σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση...Καλορίζικο το πάρκο :)
https://community.petbirds.gr/attachments/img_20190404_161806-768x1365-jpg.61913/?hash=c452f6c16459744a89e402315b01b4b0
Βάσω μου πρόσεξε, βλέπω σε πολλά σημεία πως έχει κόλλα Δεν είναι το ''καλύτερο'' ν΄αρχίσει το μικρό ν΄ασχολείται με αυτήν.
Ευχαριστώ πολυ Ζαχαρία!Καλοριζικο! Θα το ευχαριστηθει!
Σε Ευχαριστώ Γιάννη για αυτό το πήρα μεγάλο να μην βαριέται να έχει να ασχολείται.Πολύ ωραίο Βάσω και με πολλά παιχνίδια-ασχολίες για να μην βαριέται.
Σε ευχαριστώ Αμβρόσιε.. Νόμιζα πως δεν θα έτρωγε τίποτα στην αρχή γιατί τον ξεκίνησα με μήλο και απογοητεύτηκα αλλά δόξα το Θεό όλα τα τρώει..η τροφή νομίζω δεν του αρέσει κ ιδιαίτερα... Τρώει μεν αλλά όχι αρκετά μου φαίνεται..Έξοχα! Μπράβο Βάσω! Τα έμαθε και ευχαριστιέται να τα τρώει! Καλά γεύματα να έχει!
Είδες όμως; Η υπομονή και η επιμονή σου αποδίδει! Τα κατάφερες! Και όσο πιο συχνά του τα προσφέρεις, τόσο πιο πρόθυμα θα τα τρώει! Τα πάτε πολύ καλά!Σε ευχαριστώ Αμβρόσιε.. Νόμιζα πως δεν θα έτρωγε τίποτα στην αρχή γιατί τον ξεκίνησα με μήλο και απογοητεύτηκα αλλά δόξα το Θεό όλα τα τρώει..η τροφή νομίζω δεν του αρέσει κ ιδιαίτερα... Τρώει μεν αλλά όχι αρκετά μου φαίνεται..
Έτσι... Θέλει συνεχώς να βάζω για να τα μάθει το γλυκάκι μουΕίδες όμως; Η υπομονή και η επιμονή σου αποδίδει! Τα κατάφερες! Και όσο πιο συχνά του τα προσφέρεις, τόσο πιο πρόθυμα θα τα τρώει! Τα πάτε πολύ καλά!
Ώμο το πλένω το στεγνώνω κ το τρώει μια χαρά.. Τρελαίνεται...Κουνουπίδι πώς το δίνεις;
Μα όλα ίδια είναι τα σκασμένα :)(κομμένο στα 4 κάθε "μπιλάκι" γιατί αλλιώς μετατρέπεται σε... Μπαλίτσα).
εννοείται σε χειροποίητο τραπεζομάντηλο, είναι μεγάλη προσωπικότητα ο κυριουλης,! Μμμμ,θα το δοκιμάσω αυτό με τον αρακά να τον ζεματισω επειδή θα είναι κατεψυγμένο ς ή να τον αφήσω να ξεπαγωσει,@Sissy ;Τέλεια Βάσω! Τον σερβίρεις και σε χειροποίητο τραπεζομάντηλο!
Και ο αρακάς θα του αρέσει (κομμένο στα 4 κάθε "μπιλάκι" γιατί αλλιώς μετατρέπεται σε... Μπαλίτσα).
Κι εμείς όμως δεν πάμε πίσω... Μην και δεν δείξουμε τα καμάρια μαςΜα όλα ίδια είναι τα σκασμένα :)
Τσακώνονται για τα ηλεκτρονικά ο Τζιμακος τα παίρνει στο κρανίο.. Το ίδιο και ο Δημητράκης μου.λες να φταίει το όνομα;Αγοράκια και τα δύο, τα βρίσκουν μια χαρά
Σε ευχαριστώ πολυυυ! Ευτυχώς τα πει με όλους μας καλά αλλά λατρεύει. Ποιον άλλον... Τη μαμά.,Το ποιο όμορφο κουκλάκι διάλεξες Βάσω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας