ζιζι
PB Known Member
Μια χαρά τα πάνε. Βγαίνουν πλέον όλα μαζί, τρώνε μαζί χωρίς καυγάδες και νεύρα. Ελπίζω να παραμείνουν τοσο αγαπημέναΔεν τον κόβω για τέτοιο τύπο... Χα χα. Πώς τα πάνε σε γενικές γραμμές μεταξύ τούς;
Μια χαρά τα πάνε. Βγαίνουν πλέον όλα μαζί, τρώνε μαζί χωρίς καυγάδες και νεύρα. Ελπίζω να παραμείνουν τοσο αγαπημέναΔεν τον κόβω για τέτοιο τύπο... Χα χα. Πώς τα πάνε σε γενικές γραμμές μεταξύ τούς;
Βέβαια. Δεν έχω σκοπό να βάλω κάποια στιγμή τα δύο από τα τρία μαζί. Και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάνε το καθένα στο κλουβί του.Το βραδυ κοιμαται το καθενα στο σπιτι του;
Ήμουν σίγουρηΨηφίζω Σαχαμπ
️️️️Κουκλακια ολα!
Ήμουν σίγουρη
Το ραμφακι το είδες; Πάνω στη μπλούζα μου το σκούπισε
Και η δική σου ψήφος αναμενόμενηΕγώ πάλι δεν μπορώ να αντισταθώ στον Μίκυ με τίποτα.
Η ψήφος μου στον γκριζακο!
Υποθέτω πως ναιΤο δαχτυλιδακι γυρω απο το ματι του Mickey φαινεται πιο εντονα λογω χρωματος;
Υποθέτω πως ναι
Έτσι ήταν από την αρχή που τον πήρα.
Ετσι νομίζω κι εγώ, παρότι αν έπρεπε να ψηφίσω μάλλον θα ψήφιζα τον συννεφουληΤη γοητεία όμως που διαθέτει ο Μίκυ, δεν την πλησιάζει κανείς άλλος!
Είναι ο πρωτότοκος γι΄αυτό! αλλιώς... Η γοητεία υπερέχει της ομορφιάς!Ετσι νομίζω κι εγώ, παρότι αν έπρεπε να ψηφίσω μάλλον θα ψήφιζα τον συννεφουλη
Πώς με καταλαβαίνεις!Είναι ο πρωτότοκος γι΄αυτό! αλλιώς... Η γοητεία υπερέχει της ομορφιάς!
Σε ευχαριστώΕιναι όλα κουκλάκια. αναλόγως το χρωματικό γούστο μπορούν να υπάρξουν διάφορες απαντήσεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας