Παιδια υπαρχει καποιο αρθρο με τα φρουτα και τα λαχανικα που τρωνε τα παροτλετακια; Για να ξερω τι να του δινω... Αν μπορειτε γιατι καπου εδω μπροστα μου ειναι κ δεν το βρισκωωω να μου στειλετε τον συνδεσμο;!meh:D
Σε ευχαριστώ Ελένη να τ'ακούνε αυτά μερικοί μερικοί, βιαστικοίκαλα το δικο σου ειναι υπερπαραγωγηηη φοβερο@Deukalion
Εδώ με κερδίζεις, μόνο εγώ πήρα τέτοια γονίδια, είμαι μετάλλαξηκ εμενα ο μπαμπας εχει φτιαξει σπιτακια πουλιων κ η μαμα τα ζωγραφιζει απεξω κ σε ολα μενουν σπουργιτακιααα..
Να σου πώ εγώ τι έμαθα.Γι αυτό σου λέω θα μάθεις πολλά!
ΟρίστεΠαιδια υπαρχει καποιο αρθρο με τα φρουτα και τα λαχανικα που τρωνε τα παροτλετακια; Για να ξερω τι να του δινω... Αν μπορειτε γιατι καπου εδω μπροστα μου ειναι κ δεν το βρισκωωω να μου στειλετε τον συνδεσμο;!meh:D
Αν δε χαθεί το μέτρο να του βάλεις.Εχουμε κ αχλαδακια απο την αχλαδια μας να του βαλω λιγακι; Κανει;
Πολύ ωραία Ελένη, μπράβο!Αλλα πως την σερβιρουμε ετσι σκετη;βραζουμε κ λιγο αυγουλακι
ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΠΕΡΑΚΟΟΟ (οχι πες μου μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ενας γλύκας; )Αχχχ παιδιαα την τρωειιι γιουπιιι στην αρχη γουρλωσε τα ματιατου εβαλα ενα κλοναρακι διπλα απο τα παιχνιδια του και τωρα τσιμπολογαειιι
![]()
Αχ με εχε τρελανειιι κ πιο πολυυ γιατι μου δειχνει οτι μαγαπαειιι τοσο γρηγορααα αν τον δειτε πως με ζηταει κ πως μου τρυβετεεε σαν γατουλης χιχιχιχ... Οσο για την γλιστριδα μακαρι να μπορουσα να σας δωσω εχει τοσο πολυ εδω ..ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΠΕΡΑΚΟΟΟ (οχι πες μου μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ενας γλύκας; )
ναι ναι μου το ειπε κ η θεια η @ilie mp με το ξαδερφακι τον μανγκο λογω οτι τα πηραμε ιδια στιγμη τα βαφτισαμε ξαδερφακιαΝιαμ νιαμ και κεχράκι. Εγω το χρησιμοποιώ για την εκπαιδευση του Ερνεστο μιας και του αρεσει τοσο, αλλα δεν κανει κακο να το δοκιμασει κιολας![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας