Εχεις δει να επιμενει με ξυσιμο του σημειου σε πατηθρες ή με τα ποδια του;
Μπα, ούτε για αστείο!Μέσα στο κλουβί σε αφήνει να το χαϊδέψεις; Βάζει το κεφάλι του κοντά στο χέρι σου ζητώντας χάδια;
Θα έρθει καιρός που τη μισή μέρα θα σκύβει μπροστά σου το κεφάλι του για χάδια... Θα το καταλάβεις εύκολα...Με ποιον τρόπο και σε πιο στάδιο να επιχειρήσω να τον χαϊδεύω με το ελεύθερο χέρι μου;
Σας ευχαριστώ!Θα έρθει καιρός που τη μισή μέρα θα σκύβει μπροστά σου το κεφάλι του για χάδια... Θα το καταλάβεις εύκολα...
Μέχρι να ρθει, όσο είναι στο χέρι σου και τρώει, πλησίασε πολύ απαλά με το ελεύθερο, έστω να του πειράξεις το λοφίο μόνο... Να καταλάβει ότι δεν είναι απειλή.
Γενικά, ήδη κατάλαβες ότι εύκολα και με απλά υλικά κάνεις παιχνίδια... Εγώ του τα αλλάζω μια φορά την εβδομάδα... από το πάρκο στο κλουβί και αντίστροφα ή τα αφαιρώ και τα ξαναβάζω όταν τα χει ξεχάσει...Το παιχνίδι να του αφήσω στο σπίτι του η να το έχω μόνο για την επαφή μαζί του;
Του έχω φτιάξει αρκετά και παίζει σχεδόν με όλα! Απλά με αυτό έρχεται πολύ άνετα στο χέρι μου!Γενικά, ήδη κατάλαβες ότι εύκολα και με απλά υλικά κάνεις παιχνίδια... Εγώ του τα αλλάζω μια φορά την εβδομάδα... από το πάρκο στο κλουβί και αντίστροφα ή τα αφαιρώ και τα ξαναβάζω όταν τα χει ξεχάσει...
Θέλει εναλλαγές στα παιχνίδια αν είναι μόνο του κάποιες ώρες τη μέρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας