Φροντίδα Παιχνίδια που έχετε στα πουλιά σας

Ευχαριστω πολυ Σταυρο...
Δικιο εχουν τα παιδια...
Οι συνδετηρες ειναι απο πολλες αποψεις επικινδυνοι...:neutral
 
παρακαλω.. Ναι νομιζω οτι πρεπει να σκεφτομαστε τα παντα για το καθε τι που θελουμε να βαλουμε πανω στο παιχνιδι! Μπορει κατι να κανει ασχημο τραυματισμο;
 
Nα ρωτησω και εγω κατι γιατι ειχα με διαφωνια με εναν φιλο απανω σε αυτο το θεμα...
Τα αποκοματα απο τα μεταλικα κουτακια δεν ειναι και αυτα επικινδυνα...
 
Nα ρωτησω και εγω κατι γιατι ειχα με διαφωνια με εναν φιλο απανω σε αυτο το θεμα...
Τα αποκοματα απο τα μεταλικα κουτακια δεν ειναι και αυτα επικινδυνα...



Εννοείται! Εμείς δεν παίζουμε με αυτά γιατί φοβόμαστε μην κοπούμε. Ένας παπαγάλος διατρέχει τον ίδιο και χειρότερ κίνδυνο να πετσοκοπεί.
 
Το ιδιο ακριβως ελεγα σε εναν φιλο που επειδη ειναι πολυ ευκολο να το βρει κανεις, εχει γεμισει ολα τα παιχνιδια του κοκατιλ του με αυτα...
Και ενω του το λες δεν το καταλαβαινει...
Μερικοι ανθρωποι κανουν απλως του κεφαλιου τους...
Κριμα για το πουλακι...
 
Σκεψού οτι εμείς θα κόψουμε τα χέρια μας ενω ο παπαγάλος θα κόψει τη γλώσσα του... Είνια πιο ζορι... Προσπαθησε να τον πεισεις γιατι θα έχει προβληματα!
 
Σκεψού οτι εμείς θα κόψουμε τα χέρια μας ενω ο παπαγάλος θα κόψει τη γλώσσα του... Είνια πιο ζορι... Προσπαθησε να τον πεισεις γιατι θα έχει προβληματα!

Μαλλον θα του δωσω μερικα απο αυτα που εφτιαξα ωστε να αναγκαστει να τα βγαλει...:neutral
 
Μερικα ακομα παιχνιδια που εφτιαξα. Στην πρωτη φωτογραφια ειναι παλι τα πουγκακια σαν αυτα στο προηγουμενο μου ποστ τα οποια σας προτεινω να τα κανετε. Εχουν γινει αναρπαστα απο ολα μου τα πουλια. Ειναι τα αγαπημενα τους παιχνιδια(σημενατικο:μην ξεχασετε να τους κραμασετε κι ενα κουδουνακι). Στην δευτερη και τριτη φωτογραφια ειναι ενα νεο παιχνιδι που εφτιαξα. Η βαση ειναι απο ενα παλιο παιχνιδι των κοκατιλ το οποιο δεν τους αρεσε και πολυ.Απο τις μωβ κορδελες κρεμονται καρυδια τα οποια οπως εχω διαβασει ειναι μια πολυ καλη πηγη ασβεστιου για τα πουλια. Στην κορυφη υπαρχει ενα κουδουνακι ψαρεματος το οποιο χτυπαει πολυ δυνατα με το παραμικρο χτυπημα.

*Το δευτερο παιχνιδι δεν το εχω δοκιμασει να το βαλω στα πουλια μου για να δω αν τους αρεσει μιας και το εφτιαξα για ενα μελος απο εδω. Ελπιζω τα πουλια του μελους να το δεχτουν.
 

Συνημμένα

  • P8250857.webp
    P8250857.webp
    38,6 KB · Προβολές: 136
  • P8240854.webp
    P8240854.webp
    39,8 KB · Προβολές: 136
  • P8240855.webp
    P8240855.webp
    43,4 KB · Προβολές: 117
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
φωτη μπραβο ρε για τις ιδεες σου αυτο με τα πουγκια το βρισκω λιγο επικηνδυμο λογω του οτι μια φορα πιαστικε το ποδι του ενος απο παπαγαλακια μου και δεν μπορουσε να το βγαλει. Ευτηχως το προλαα σχεδον εγκαιρα με μονο μια μικρη πληγη στα ποδια του σαν σχισιμο αλλα ηταν σοκ να το βλεπεις να κρεμεται και να προσπαθει να ξεαγκιλοθει
 
Δαυιδ ξεχασα να προσθεσω κατι σημαντικο κι εχεις δικιο σ αυτο. Τα πουγκακια αυτα τα κρεμαω πολυ ψηλα απο την πατηθρα ωστε να μην τα φτανουν με τα ποδια τους αλλα μονο με το ραμφος.



εχεις ταλεντο αυτο στην πρωτη φωτο λεω να το κανω και εγω ειναι πλ ωραιο αλλα δεν θα το χαλασουν στην προσπαθια να παρουν τους σπορους

Σταυρο θα το χαλασουν σιγουρα.Αλλωστε γι αυτο ειναι τα παιχνιδια.
 
Φώτη μου είναι πολυ ωραία τα καινουρια παιχνιδια! Απλα να προσέχεις τις κορδέλες ειδικα αν εχουν μεσα ινες νάυλον γιατι μπορεί να τυλιχτουν γυρω απο τα πόδια τους σε μια ατυχη στιγμη και να μεινουν κρεμασμενα και να μην μπορουν να ξεφυγουν. Ισως αν επελεξες τριχινο σπάγκο ή βαμβακερο νημα να ηταν πιο ασφαλη για τα πουλάκια σου. Επίσης πρόσεχε τα σακουλάκια για τον ιδιο λόγο... (είμαι παθουσα βλέπεις, και οφείλω να προστατεψω άλλα πουλάκια):)
 
Εχεις δικιο Τζωρτζινα για τις κορδελες. Δεν το σκεφτηκα. Θα τις αντικαταστησω με σπαγγο αλλα το οπτικο αποτελεσμα δεν θα ειναι και τοσο ωραιο.
 
Φωτη μου προέχει η ασφαλεια τους! Η αισθητική ερχεται δευτερη... Ααα και πρόσεχε, οχι πολυ μακρυά νηματα γιατι μπορεί να τυλιχτουν και να πνιγουν...
 
εμενα πιαστικε απο δυο φορες μια σε μια κορδελα απο παιχνιδι και τρυματιστικε οπως ειπα στο ποδι ευτηχως ελαφρα και μια φορα στην κουρτινα του δωματιου μου απο αυτην την αποψη και την εικονα που ειχα το αναφερω
σε αυτο που λες davide μπορεις να κοψεις το σκοινι για να μην γινει τιποτα κακο εσυ τι λες;
 
αυτο που ειπες georgina ουτε που το ειχα σκεφτε εχω ενα παιχνιδι που το εχω τερμα πανω στο κλουβι κοντα στα καγκελα και το φτανουν μονο απο την κατω κατω κουρνια μπορει να παθουν κατι(σας μπερδεψα;)
 
Back
Top